ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ПРЕЗЕНТОВАЊЕ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА ПРЕДСТАВНИЦИМА ОСАМ ВАЉЕВСКИХ ШКОЛА

Prezentovanje Erazmus+ programa predstavnicima osam valjevskih škola

Dana 28. marta 2024. godine, Prva osnovna škola u Valjevu na čelu sa direktorkom Milevom Mojić ugostila je tročlani Erazmus+ tim naše škole. Nastavnica Jasmina Milićević, u ulozi Erazmus+ i eTvining ambasadora, je predstavnicima osam škola iz Valjeva predstavila mogućnosti za osnovne škole u okviru ova dva programa. Potom su učiteljica Slađana Vukosavljević i direktor Darko Dimitrijević prezentovali projektne rezultate Erazmus+ projekta OUT AND ABOUT – DEVELOPING FUNCTIONAL KNOWLEDGE THROUGH OUTDOOR LEARNING, kao i benefite i načine organizacije i finansijskog sprovođenja Erazmus+ projekata. Predstavljena su i dva tekuća Erazmus+ projekta “Veštačka inteligencija u prevenciji ranog napuštanja obrazovanja, i “Nove tehnologije u obrazovanju”

Razgovor sa kolegama valjevskih škola je bio veoma plodonosan, izrodio je brojne ideje za dalju saradnju, kao i dogovor da nam uzvrate posetu u bliskoj budćnosti.

Zahvaljujemo direktorki Milevi Mojić na izvanrednoj organizaciji ovog susreta, veoma toplom prijemu i divnim trenutcima provedenim u Prvoj osnovnoj školi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *