OŠ ”Olga Milošević”: „RODITELjSKI SASTANAK NA DRUGAČIJI NAČIN“

U izdvojenom odeljenju OŠ „Olga Milošević” u Pridvoricama, u organizaciji učiteljica Slađane Ristić i Višnje Marić, 25. oktobra 2022. godine, realizovana je ugledna aktivnost „Roditeljski sastanak na drugačiji način“.

Tema ove aktivnosti bila je INTERAKCIJA RODITELjA I UČITELjA. Kako je u današnje vreme interakcija roditelja i učitelja komplikovan proces, cilj ovog roditeljskog sastanka je bio da i roditelji i učitelji shvate da je njihovo uzajamno delovanje najvažniji uslov za pravilno vaspitanje i obrazovanje dece i efikasan rad sa njima.

Aktivnost se sastojala od sledećih radionica:-Svetla na semaforu – formiranje grupa-Otapanje leda – predstavljanje-Igra pahulja – poštovanje različitosti-Tipovi roditelja-Naši prsti igraju – razvijanje motorike– Sredstva usmeravanja, podsticanja i sprečavanja – roditelji i učitelji.

Svi prisutni roditelji i deca su rado sarađivali i bili učesnici u svim radionicama, a učitelji kao organizatori su zadovoljni realizacijom ove aktivnosti koju su pratili direktor, Darko Dimitrijević i pedagog, Biljana Živković.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *