ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: „РОДИТЕЉСКИ САСТАНАК НА ДРУГАЧИЈИ НАЧИН“

У издвојеном одељењу ОШ „Олга Милошевић” у Придворицама, у организацији учитељица Слађане Ристић и Вишње Марић, 25. октобра 2022. године, реализована је угледна активност „Родитељски састанак на другачији начин“.

Тема ове активности била је ИНТЕРАКЦИЈА РОДИТЕЉА И УЧИТЕЉА. Како је у данашње време интеракција родитеља и учитеља компликован процес, циљ овог родитељског састанка је био да и родитељи и учитељи схвате да је њихово узајамно деловање најважнији услов за правилно васпитање и образовање деце и ефикасан рад са њима.

Активност се састојала од следећих радионица:-Светла на семафору – формирање група-Отапање леда – представљање-Игра пахуља – поштовање различитости-Типови родитеља-Наши прсти играју – развијање моторике– Средства усмеравања, подстицања и спречавања – родитељи и учитељи.

Сви присутни родитељи и деца су радо сарађивали и били учесници у свим радионицама, а учитељи као организатори су задовољни реализацијом ове активности коју су пратили директор, Дарко Димитријевић и педагог, Биљана Живковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *