ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ТРИ НАГРАДЕ НА ФЕСТИВАЛУ „ВЕЛИКА ШКОЛСКА ПОЗОРНИЦА“

На Фестивалу „Велика школска позорница“ у Тополи чланови драмске секције ОШ „Олга Милошевић“ извели су представу „Алиса у земљи чуда“. Представа је припремана у оквиру пројекта „Дај ми шансу и видећеш да умем“ подржаног од Екуменске хуманитарне организације из Новог Сада.

Представа наше школе освојила је награде за најбољу сценографију, колективну игру, а ученица Николина Антонијевић за најбољу женску улогу фестивала.

Пре такмичарског дела, ученицима и менторима уприличен је дочек у Карађорђевом конаку где им је, од стране организатора, представљен крај у који долазе. Основни циљ Фестивала „Велика школска позорница“ је да промовише драмско стваралаштво ученика и наставника, да пружи могућност ученицима да се афирмишу у области позоришне уметности, али и наставницима могућност сарадње и размене искустава, као и презентовања свог рада у области драмских секција.

Честитамо глумцима и њиховим менторима, Слађани Целић, Сањи Стевановић и Катарини Поповић на оствареном успеху и надамо се да ће представа „Алиса у земљи чуда“ живети кроз многобројна извођења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *