OŠ ”Olga Milošević”: TRI NAGRADE NA FESTIVALU „VELIKA ŠKOLSKA POZORNICA“

Na Festivalu „Velika školska pozornica“ u Topoli članovi dramske sekcije OŠ „Olga Milošević“ izveli su predstavu „Alisa u zemlji čuda“. Predstava je pripremana u okviru projekta „Daj mi šansu i videćeš da umem“ podržanog od Ekumenske humanitarne organizacije iz Novog Sada.

Predstava naše škole osvojila je nagrade za najbolju scenografiju, kolektivnu igru, a učenica Nikolina Antonijević za najbolju žensku ulogu festivala.

Pre takmičarskog dela, učenicima i mentorima upriličen je doček u Karađorđevom konaku gde im je, od strane organizatora, predstavljen kraj u koji dolaze. Osnovni cilj Festivala „Velika školska pozornica“ je da promoviše dramsko stvaralaštvo učenika i nastavnika, da pruži mogućnost učenicima da se afirmišu u oblasti pozorišne umetnosti, ali i nastavnicima mogućnost saradnje i razmene iskustava, kao i prezentovanja svog rada u oblasti dramskih sekcija.

Čestitamo glumcima i njihovim mentorima, Slađani Celić, Sanji Stevanović i Katarini Popović na ostvarenom uspehu i nadamo se da će predstava „Alisa u zemlji čuda“ živeti kroz mnogobrojna izvođenja.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.