ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ”ТРЖНИЦА ИДЕЈА” У НАРОДНОМ МУЗЕЈУ У БЕОГРАДУ

Директор Основне школе „Олга Милошевић“ Дарко Димитријевић и педагог Биљана Живковић посетили су у Атријуму Народног музеја у Београду „Тржницу идеја“.

На овој традиционалној манифестацији намeњеној васпитачима, наставницима, директорима и стручним сарадницима, представљене су бројне креативне и едукативне активности од стране установа културе и других организација. Циљ ове манифестације је континуирана сарадња музеја и школа и препознавање баштине као ресурса, а установа културе као места за учење. Представиле су се 23 установе које се на различите начине баве едукацијом деце и младих, а међу њима Музеј Војводине, Етнографским музеј у Београду, ПТТ музеј, Музеј науке и технике, Историјски музеј Србије, Југословенска кинотека, Галерија слика Саве Шумановића из Шида, Задужбина Илије Коларца, Народни музеј из Кикинде, Музеј града Београда, Музеј Вука и Доситеја, Народни музеј, Музеј илузија, Музеј афричке уметности, Завичајни музеј Књажевац и многи други.

Била је ово дивна прилика да се поразмисли о обогаћивању рада наставних и ваннаставних активности, покретању сарадње и организацији посета у наредном периоду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *