OŠ „Olga Milošević“: POČEO ON LINE UPIS BUDUĆIH PRVAKA

Poštovani roditelji budućih prvaka,
obaveštavamo Vas da Osnovna škola „Olga Milošević“ od 1. aprila 2020. godine počinje upis u 1. razred školske 2020/2021. godine za decu rođenu od 1.3.2013. godine do 28.2.2014. godine TELEFONSKIM putem ili ELEKTRONSKIM putem „Iskazivanjem interesovanja za upis u osnovnu školu“ na portalu eUprava.

Deca koja su se u prethodnom periodu već prijavila NE TREBA ponovo da se prijavljuju. Telefonom ćemo obavestiti roditelje o datumu testiranja.

Roditelji koji elektronski žele da obave ovu uslugu treba da pristupe sajtu https://euprava.gov.rs/ i registruju se (naprave nalog ako ga nemaju) a zatim se prijave, to je neophodno. Zatim odaberu Usluge/Obrazovanje/Interesovanje za upis u OŠ.

Kada Vam aplikacija ponudi da odaberete okrug, mesto i školu treba uneti: Podunavski okrug, Smederevska Palanka, OŠ Olga Milošević. Tek tada unosite podatke o detetu za koje želite da iskažete interesovanje za upis u osnovnu školu.

Naša škola ima mogućnost produženog boravka i za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon 026 310 998 od 9:00 do 13:00 sati svakog radnog dana ili na mail skolaolgamilosevic@gmail.com .

Na sajtu škole, na linku ispod, možete preuzeti uputstvo za roditelje, sa detaljno objašnjenim postupkom registracije i odabirom škole.

Ukoliko se ne snađete uvek možete dete prijaviti telefonskim putem.

Zbog epidemije korona virusa i zbog bezbednosti zaposlenih, a i Vas samih zahvaljujemo se na razumevanju.

Direktor škole
Darko Dimitrijević

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.