Učenica OŠ „Radomir Lazić“ Anđela Stanojević niže nagrade

2Učenica drugog razreda Osnovne škole „Radomir Lazić“, Anđela Stanojević, rođena 26. februara 2008. godine, osim odličnog uspeha u nastavi pokazala je svoje talente i u drugim oblastima naročito u likovnom radu.

Na likovnom konkursu „Pričala mi moja baka“, koji je raspisao Turistički klub Srbije za učenike od prvog do četvrtog razreda, Anđela je svojim radom „Zar postoji neko ko ne voli mleko?“ po oceni stručnog žirija osvojila prvo mesto.

Povodom Dana škole raspisan je likovni konkurs „Moja škola“ na kojem je zauzela prvo mesto sa radom koji je rađen ugljenom, inače njoj omiljenom načinu rada u školi crtanja kod akademskog slikara Bojana Marinkovića.

Da joj ni ikonopis nije stran i težak, potvrđuje i nagrada za osvojeno prvo mesto u Knjaževcu za rad „Sveti Nikolaj Ohridski i Žički“ na konkursu Društva „Istočnik“.

Osim na polju likovne umetnosti Anđela se oprobala i na polju matematike na takmičenju „Misliša“ na kojem je ostvarila zadovoljavajući uspeh, a ni literarno stvaralaštvo joj nije strano.

Nadamo se da će Anđela nastaviti svoj uspešan rad i da će nagrade nastaviti da se nižu, ali i da će njeni drugari krenuti njenim stopama.

 

Milina Ćosić

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *