ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

Ученици МЕШ „Гоша“ успешни на Међународном математичком такмичењу „Кенгур без граница“

Ученици МЕШ ,,Гоша“ , који су учествовали на Међународном математичком такмичењу ,,Кенгур без граница“, освојили су бројне похвале и награде, а неки од њих су се пласирали и на финално такмичење.

С обзиром на то да се на такмичење пријави велики број ученика (око 400 ученика у свакој категорији) и да се такмичење организује у целом свету, у преко 60 држава, ово је свакако превелик успех, како за ученике, тако и за школу.

Ученик првог разреда Ивановић Драган I-4, заузео је 38. место и освојио похвалу. Од ученика другог разреда, Савић Стефан II-4, заузео је 36. место и освојио похвалу, а Глишић Бранислав II-5  37. место и похвалу.

Седморо ученика трећег разреда: Филиповић Милош III-5, 6. место и трећу награду, Којић Марија III-5, 7. место и трећу награду, Томашевић Јована III-5, 12. место и трећу награду, Ђорђевић Вељко III-5, 20. место и похвалу, Поповић Жељко III-6, 27. место и похвалу, Рашковић Лазар III-5, 28. место и похвалу; Вучен Дамјан III-5, 31. место и похвалу.

На следећи ниво такмичења су се пласирали ученици који су освојили III награду. Информације о томе када и где ће се одржати финално такмичење још увек нису познате.

 

Ј. Томашевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *