Uspeh učenika OŠ „Radomir Lazić“ na Okružnom takmičenju iz istorije: SEDMORO IDE NA REPUBLIČKO

DSC06130U OŠ „Branislav Nušić“ u Smederevu održano je Okružno takmičenje iz istorije za učenike sa teritorije Podunavskog okruga. Takmičenje je proteklo u odličnoj organizaciji od strane škole domaćina.

Učenici su, nakon urađenog testa, bili u jedinstvenoj prilici da posete kuću (vilu)  Obrenovića u Smederevu.

Takmičari iz OŠ „Radomir Lazić“ u Azanji bili su veoma uspešni i svih sedmoro učenika ostvarilo je plasman među prva tri mesta: Marko Batinić peti razred (treće mesto), Aleksandra Vulićević sedmi razred (drugo mesto i plasman na Republičko takmičenje), Andrijana Jelić sedmi razred (treće mesto i plasman na Republičko takmičenje), Nevena Avramović osmi razred (prvo mesto i plasman na Republičko takmičenje), Jelena Keljać osmi razred (drugo mesto i plasman na Republičko takmičenje, Katarina Mratinković osmi razred (drugo mesto i plasman na Republičko takmičenje i Tamara Radisavljević osmi razred (treće mesto i plasman na Republičko takmičenje).

DSC06046Ovakav rezultat znači da je azanjska škola popravila uspeh od prošle godine po broju učesnika na Republičkom takmičenju, kada ju je predstavljalo pet učenika.

Predmetni nastavnik koji je pripremao učenike za takmičenje je Damir S. Živković.

Ove godine Republičko takmičenje biće održano 25. maja u Krupnju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.