ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

Успех ученика ОШ „Радомир Лазић“ на Окружном такмичењу из историје: СЕДМОРО ИДЕ НА РЕПУБЛИЧКО

DSC06130У ОШ „Бранислав Нушић“ у Смедереву одржано је Окружно такмичење из историје за ученике са територије Подунавског округа. Такмичење је протекло у одличној организацији од стране школе домаћина.

Ученици су, након урађеног теста, били у јединственој прилици да посете кућу (вилу)  Обреновића у Смедереву.

Такмичари из ОШ „Радомир Лазић“ у Азањи били су веома успешни и свих седморо ученика остварило је пласман међу прва три места: Марко Батинић пети разред (треће место), Александра Вулићевић седми разред (друго место и пласман на Републичко такмичење), Андријана Јелић седми разред (треће место и пласман на Републичко такмичење), Невена Аврамовић осми разред (прво место и пласман на Републичко такмичење), Јелена Кељаћ осми разред (друго место и пласман на Републичко такмичење, Катарина Мратинковић осми разред (друго место и пласман на Републичко такмичење и Тамара Радисављевић осми разред (треће место и пласман на Републичко такмичење).

DSC06046Овакав резултат значи да је азањска школа поправила успех од прошле године по броју учесника на Републичком такмичењу, када ју је представљало пет ученика.

Предметни наставник који је припремао ученике за такмичење је Дамир С. Живковић.

Ове године Републичко такмичење биће одржано 25. маја у Крупњу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *