ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Одржана 5. седница Скупштине општине

Одржана је 5. седница Скупштине општине Смедеревска Паланка, на којој је, поред осталог, усвојена и Одлука о ребалансу буџета за 2022. годину. Овим ребалансом средства су умањена за око 84 милиона динара.

Одборници су усвојили Извештај о извршењу буџета за период јануар-септембар 2022. године, Предлог Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину непосредном погодбом, Предлог Одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине испод тржишне цене ради решавања стамбених потреба избеглица, Предлог Одлуке о јавним расправама, Предлог Одлуке о успостављању система енергетског менаџмента Општине Смедеревска Паланка, Предлог Одлуке организацији и функционисању цивилне заштите и плана одбране од поплава за воде другог реда за територију општине, као и измене и допуне програма пословања и финасијских планова за 2022. годину јавних предузећа и установа чији је оснивач Општина.  

На овој седници СО изабрани су нови председници и чланови надзорних и управних одбора у предузећима и установана, којима је  истекао мандат и чланови школских одбора, због истека мандата старим члановима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *