68. sednica Opštinskog veća

uvs141223-0011

Osim predloga Rebalansa budžeta za tekuću godinu, najznačajnije tačke dnevnog reda današnje sednice Opštinskog veća bile su razmatranje Predloga Odluke i izgradnji izmena i dopuna Plana detaljne regulacije Banje „Palanački kiseljak“ u Smederevskoj Palanci – celina III, Banja 2, kao i Utvrđivanje Predloga odluke o uređenju građevinskog zemljišta i određivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta. Članovi veća su podržali pomenute predloge, koji će se naći pred odbornicima na narednom zasedanju Skupštine opštine.

Rebalans budžeta za 2014, o kome su se članovi Veća takođe pozitivno izrazili, podrazumeva korekciju prihoda i rashoda budžeta za ovo godinu, na osnovu svedenih računa i projekcija za 2014. Posle navedenih izmena, budžet Opštine Smederevska Palanka iznosi 986,863,904,00 dinara.

Na današnjoj sednici razmatrani su godišnji programi rada Narodnog muzeja, Biblioteke „Milutin Srećković“, Centra za razvoj i sporta i amaterizma u sportu, Opštinske turističke organizacije, Kulturnog centra, Arhiva „Veroslava Veljašević“, Centra za socijalni rad i preduzeća „Pijace, zelenilo i čistoća“.

Trideset treća sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka zakazana je za ponedeljak, 29. decembra, u 10 časova.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.