ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

68. седница Општинског већа

uvs141223-0011

Осим предлога Ребаланса буџета за текућу годину, најзначајније тачке дневног реда данашње седнице Општинског већа биле су разматрање Предлога Одлуке и изградњи измена и допуна Плана детаљне регулације Бање „Паланачки кисељак“ у Смедеревској Паланци – целина III, Бања 2, као и Утврђивање Предлога одлуке о уређењу грађевинског земљишта и одређивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта. Чланови већа су подржали поменуте предлоге, који ће се наћи пред одборницима на наредном заседању Скупштине општине.

Ребаланс буџета за 2014, о коме су се чланови Већа такође позитивно изразили, подразумева корекцију прихода и расхода буџета за ово годину, на основу сведених рачуна и пројекција за 2014. После наведених измена, буџет Општине Смедеревска Паланка износи 986,863,904,00 динара.

На данашњој седници разматрани су годишњи програми рада Народног музеја, Библиотеке „Милутин Срећковић“, Центра за развој и спорта и аматеризма у спорту, Општинске туристичке организације, Културног центра, Архива „Верослава Вељашевић“, Центра за социјaлни рад и предузећа „Пијаце, зеленило и чистоћа“.

Тридесет трећа седница Скупштине општине Смедеревска Паланка заказана је за понедељак, 29. децембра, у 10 часова.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *