ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Акција Демократске странке на Сајму пољопривредних машина и алата: „ПРЕСТАНИ ДА СТРЕПИШ. САДА ЈЕ РЕД НА ЊИХ“

IMG_7989-1– Смањили су нам плате, смањили пензије, смањили субвенције за пољопривреднике, и ја питам – ко данас боље живи, осим Александра Вучића, његовог брата и његовог кума – изјавио је Радослав Милојичић Кена, шеф Изборног штаба ДС

Активисти  Демократске странке данас су боравили на Сајму пољопривредних машина и алата, који се, сваког петнаестог у месецу, одржава у Смедеревској Паланци. Мноштву присутних, из свих крајева Србије, дељене су афише са програмом Демократске странке, под насловом „Престани да стрепиш. Сада је ред на њих“, и „Усправи се, достојанство ти нико не може одузети“.

Са пољопривредницима окупљеним на Сајму, разговарао је шеф Изборног штаба Демократске странке, Радослав Милојичић Кена, који  је овом приликом дао и кратку изјаву за медије.

– Ми смо мислили да је Александар Вучић дошао до  краја своје бахатости и безобразлука према грађанима наше земље. Међутим, видимо да он увек може да донесе горе одлуке, по интересе грађана Републике Србије. Видимо на сајму пољопривредних машина да су пољопривредници огорчени. Субвенције од 12 хиљада, које је својевремено дала IMG_7998Демократска странка, Александар Вучић је смањио на четири хиљаде динара. Видимо да је ова власт укинула да 1.200 младих стручњака помаже пољопривредницима у Србији. Цена жита била је 25 динара, док је сада 17 динара, видимо да се млеко не откупљује. Видимо и да Александар Вучић хоће да нашу најплоднију земљу, за коју су наши дедови давали животе – прода странцима. Демократска странка ће се борити против свих ових одлука. Дневно на стотине људи долази или шаље писма подршке Демократској странци, а против ове бахате, корумпиране и нестручне власти, која је уништила не само пољопривреднике, него све гране нашег живота. Смањили су нам плате, смањили пензије, смањили субвенције за пољопривреднике, и ја питам – ко данас боље живи, осим Александра Вучића, његовог брата и његовог кума. Да ли могу пољопривредници, са субвенцијама од четири хиљаде динара да саставе крај са крајем? Да ли могу да купе гориво, и све оно што им је потребно за пољопривредну производњу? Демократска странка позива све пољопривреднике и све грађане Србије да нам се придруже у борби за смењивање најгоре и најкорумпираније владе, предвођене Александром Вучићем – рекао је Милојичић.

One thought on “Акција Демократске странке на Сајму пољопривредних машина и алата: „ПРЕСТАНИ ДА СТРЕПИШ. САДА ЈЕ РЕД НА ЊИХ“

  • nake

    Dok ti je stranka u blokadi, opština, vrtići, dom zdravlja i sva komunalna preduzeća ti i nekolicina oko tebe živite kao kraljevi u Palancii. Bravo predsedniče opštine, kako ste se pokazali i kako radite možda pređete i cenzus.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *