Demokratska stranka prva istakla kandidata za predsednika Opštine: DR SNEŽANA PAVIĆEVIĆ – PEDIJATAR I NAČELNIK DEČIJEG DISPANZERA

IMG_7151-Radoslav Milojičić- Kena biće kandidat za narodnog poslanika

 

Gostujući u „Jutarnjem programu“ lokalne TV „Jasenica“, Radoslav Milojičić- Kena, šef Izbornog štaba Demokratske stranke i predsednik OO DS u Smederevskoj Palanci, izjavio je  da će kandidat ove stranke za predsednika Opštine, na predstojećim lokalnim izborima biti Dr Snežana Pavićević, pedijatar i načelnik Dečijeg dispanzera Doma zdravlja.

-Odluku smo doneli na sednici Opštinskog odbora DS-a i mislim da je dr Snežana Pavićević pravi kandidat, koji se svojom stručnošću, bez ijedne mrlje u karijeri, dokazala na pravi način – naglasio je Milojičić. – To će građani znati da cene i kena_i_sneza_160204_85810prepoznaju na izborima. Siguran sam u pobedu Demokratske stranke u Palanci, što potvrđuju i istraživanja koja smo sproveli.

Milojičić je rekao i da će biti na visokoj poziciji na listi DS-a na republičkim izborima što bi trebalo da obezbedi Smederevskoj Palanci jednog narodnog poslanika.

-Zalagaću se za interese Palanke i Palančana po svaku cenu i doprineću da investicije i ulaganja budu na prvom mestu – rekao je Milojičić. – Neću se ponašati kao aktuelni poslanik SNS-a i raditi i protiv mojih sugrađana.

 

You may also like...

7 Responses

 1. Horus kaže:

  Naravno, kandidat iz tastinog Doma zdravlja. Uostalom, sad kad je opstinu potpuno uglibio u zivo blato, moze bilo ko da bude predsednik ali ce on elegantno da napusti brod koji tone i smesti se u skupstinsku klupu a palancani ostaju tu gde jesu… u zivom blatu!

 2. Barni kaže:

  Al ce da izvise zajedno!

 3. calle kaže:

  Zao mi doktorke. Ispastace zbog budale!

 4. Dragan kaže:

  Neznam ko kontrolise glavonje iz opstine,ja bih ga ostavio tu gde jeste pa da lepo vidimo sta je uradio sta je steko proteklih godina i sta je uradio za opstinu koliki je deficit pa da lepo robijaju svi u kompletu da partijski drugari lepo podele kaznu od 100000 godina.Podeliti otkaze svima onima kojima je omoguci da se partijski zaposle, i da se jedanput stane na put bagri i olosu.Treba dozvoliti mladim i fakultetskim obrazovaim ljudima koji ne pripadaju ni jednoj stranci, a verujem da takvih ima i lepo da vode institucije u gradu,

 5. doktor kaže:

  Sva javna preduzeća su ti jadni predsedniče u blokadi, održavanje čistoće ne postoji kao ni vodosnabdevanje, javna rasveta ne funcioniše, ugostiteljstvo i zanastvo su ti uništeni, trotoari raskopani. Ti si u međuvremenu steko lažnu diplomu, naučio padeže i sad bi da budeš narodni poslanik, da se sa svojim mentorima i dalje bogatiš.

 6. Jelena kaže:

  Tuga, cemer i jad

 7. kimi kaže:

  Sa ovakvim funkcionerima, Palanka će u perspektivi postati mesna zajednica Opštine Velika Plana. Pa zar to zaslužuje? Zvuči nelogično ali sva je prilika da će se to desiti.
  Poštovani moji sugrađani razmislite da li se može u budućnosti bez konekcije sa Beogradom i Vladom Srbije. Srećno vam bilo i glasajte, vama na volju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *