Izbori u Palanci: GLASALI OPŠTINSKI FUNKCIONERI I NOSIOCI LISTA

univerzale

Do trenutka kada objavljujemo ovaj izveštaj, izlaznost na republičkim i lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci, približno je ista prosečnoj izlaznosti na nivou Srbije.

Građanskoj dužnosti, još u prepodnevnim časovima, odazvali su se nosioci lista, kandidati za predsednika opštine i opštinski funkcioneri.

sneza

Nešto pre 11 časova, na biračkom mestu 44, u OŠ „Heroj Ivan Muker“, glasala je dr Snežana Pavićević, kandidat za predsednika opštine i nosilac liste Demokratska stranka – dr Snežana Pavićević, a rano jutros, oko 8 časova, kandidat za poslanika na listi Za Pravednu Srbiju – Demokratska stranka (Nova, DSHV, ZZS), predsednik opštine Smederevska Palanka, Radoslav Milojičić Kena, na biračkom mestu boj 11 u Glibovcu.

kena 2

Pola sata ranije, u 7 i 35, u OŠ „Heroj Radmila Šišković“ glasao je Petar Milić, prvi na listi  Aleksandar Vučić – Srbija Pobeđuje.

pera milic 2

djura

Slavoljub Đurić, predsednik Skupštine opštine Smederevska Palanka i prvi na listi za lokalne izbore Ivica Dačić – „Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma, Nova Srbija (NS), glasao je na biračkom mestu 18 u Kusatku.

gruja

Naša ekipa zabeležila je i trenutke glasanja dr Nikole Grujića, prvog sa liste Srpski pokret „Dveri“ – Dušan Terzić, i prof. dr Boška Vojnovića, prvog na listi Grupe građana Pokret pet do dvanaest – Otadžbina, Smederevska Palanka. Oba kandidata glasala su na bičačkom mestu 37, u Palanačkoj gimnaziji.

bosko

You may also like...

1 Response

  1. Horus kaže:

    A Zoran Gacic?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *