ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Избори у Паланци: ГЛАСАЛИ ОПШТИНСКИ ФУНКЦИОНЕРИ И НОСИОЦИ ЛИСТА

univerzale

До тренутка када објављујемо овај извештај, излазност на републичким и локaлним изборима у Смедеревској Паланци, приближно је иста просечној излазности на нивоу Србије.

Грађанској дужности, још у преподневним часовима, одазвали су се носиоци листа, кандидати за председника општине и општински функционери.

sneza

Нешто пре 11 часова, на бирачком месту 44, у ОШ „Херој Иван Мукер“, гласала је др Снежана Павићевић, кандидат за председника општине и носилац листе Демократска странка – др Снежана Павићевић, а рано јутрос, око 8 часова, кандидат за посланика на листи За Праведну Србију – Демократска странка (Нова, ДСХВ, ЗЗС), председник општине Смедеревска Паланка, Радослав Милојичић Кена, на бирачком месту бој 11 у Глибовцу.

kena 2

Пола сата раније, у 7 и 35, у ОШ „Херој Радмила Шишковић“ гласао је Петар Милић, први на листи  Александар Вучић – Србија Побеђује.

pera milic 2

djura

Славољуб Ђурић, председник Скупштине општине Смедеревска Паланка и први на листи за локалне изборе Ивица Дачић – „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма, Нова Србија (НС), гласао је на бирачком месту 18 у Кусатку.

gruja

Наша екипа забележила је и тренутке гласања др Николе Грујића, првог са листе Српски покрет „Двери“ – Душан Терзић, и проф. др Бошка Војновића, првог на листи Групе грађана Покрет пет до дванаест – Отаџбина, Смедеревска Паланка. Оба кандидата гласала су на бичачком месту 37, у Паланачкој гимназији.

bosko

One thought on “Избори у Паланци: ГЛАСАЛИ ОПШТИНСКИ ФУНКЦИОНЕРИ И НОСИОЦИ ЛИСТА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *