ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Коалиција СПО-ДСС предала листу Општинској изборној комисији

DSCN1086

Једанаестог марта, око девет сати увече, Општинској изборној комисији, коалиција Српског покрета обнове и Демократске странке Србије предала је своју изборну листу и потписе грађана. Подношењу листе присуствовали су њени носиоци, Добрица Јозић и Златан Бећић, затим – државни секретар у Министарству за пољопривреду и заштиту животне средине, Жељко Радошевић, члан СПО, као и бројни активисти поменутих странака.

– Очекујуемо да ће на предстојећим изборима ова коалиција добити поверење грађана, и да ћемо имати довољан број гласова да на политичкој сцени у нашем граду имамо респектибилну улогу – изјавио је Добрица Јозић, председник Општинског одбора Српског покрета обнове, позвавши грађане да гласају за ову листу.

– Сигуран сам да ће наши грађани у нама препознати снагу, мада је је оваква коалиција можда помало неочекивана – или се тако барем могло чути из неких политичких кругова у нашем граду. У сваком случају, људи који воде општинске одборе наших странака, препознали су шта то приоритетно треба решавати у нашој општини, а проблема има пуно. Ми смо спремни, и орни да радимо, а имамо изузетне кандидате за одборнике –изјавио је Златан Бећић, председник ОО ДСС, и захвалио суграђанима на поверењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *