Koalicija SPO-DSS predala listu Opštinskoj izbornoj komisiji

DSCN1086

Jedanaestog marta, oko devet sati uveče, Opštinskoj izbornoj komisiji, koalicija Srpskog pokreta obnove i Demokratske stranke Srbije predala je svoju izbornu listu i potpise građana. Podnošenju liste prisustvovali su njeni nosioci, Dobrica Jozić i Zlatan Bećić, zatim – državni sekretar u Ministarstvu za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, Željko Radošević, član SPO, kao i brojni aktivisti pomenutih stranaka.

– Očekujuemo da će na predstojećim izborima ova koalicija dobiti poverenje građana, i da ćemo imati dovoljan broj glasova da na političkoj sceni u našem gradu imamo respektibilnu ulogu – izjavio je Dobrica Jozić, predsednik Opštinskog odbora Srpskog pokreta obnove, pozvavši građane da glasaju za ovu listu.

– Siguran sam da će naši građani u nama prepoznati snagu, mada je je ovakva koalicija možda pomalo neočekivana – ili se tako barem moglo čuti iz nekih političkih krugova u našem gradu. U svakom slučaju, ljudi koji vode opštinske odbore naših stranaka, prepoznali su šta to prioritetno treba rešavati u našoj opštini, a problema ima puno. Mi smo spremni, i orni da radimo, a imamo izuzetne kandidate za odbornike –izjavio je Zlatan Bećić, predsednik OO DSS, i zahvalio sugrađanima na poverenju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *