ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Конференција за медије шефа Изборног штаба Коалиције СПС-ПУПС-ЈС Славољуба Ђурића: МЛАДИ МАСОВНО ПРИЛАЗЕ СОЦИЈАЛИСТИМА

IMG_1119Славољуб Ђурић, шеф изборног штаба Коалиције Ивица Дачић – СПС- ПУПС – ЈС, сазвао је конференцију за медије да би оценио досадашњу кампању. Истакао је да су као коалиција ушли у кампању са жељом да победе на парламентарним изборима. Изразио је наду да ће тако и бити, јер је досадашња кампања, према његовој оцени, била веома успешна. Циљ је од почетка био да се грађанима Општине укаже на најзначајнија питања за која ће се залагати поменута коалиција левичарског карактера, која ће се борити за општи бољитак свих грађана.

Изнео је да је тежиште било на свим категоријама становнишва. Кренуло се од највеће популације пензионера, која је схватила да нема боље опције у актуелном политичком миљеу на предстојећим изборима. Ђурић је подвукао да нико више не може да помогне и заштити пензионере него што то могу они сами. Циљна група били су и запослени, а међу њима посебно жене, па је Ђурић навео да је ово једина коалиција, која у правом смислу може да их адекватно заштити. Рекао је такође да је ово једина коалиција, где жене могу наћи свог заштитника. Млади су, такође, значајна циљна група. Од почетка кампање запажено  је велико учешће младих, који масовно прилазе Социјалистичкој партији са жељом да се активно укључе у решавање горућих проблема.

Ђурић је за 12. март најавио трибину на којој ће говорити Ивица Дачић, председник Социјалистичке партије Србије и предводник левичарске листе СПС-ПУПС-ЈС.

-Стога позивам све грађане наше општине да у 14,30 часова буду на тргу код Фонтане да чују највећег левичара и борца за људска права Ивицу Дачића – завршио је своје излагање на конференцији за медије Славољуб Ђурић.

Д. Ј.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *