Konferencija za medije šefa Izbornog štaba Koalicije SPS-PUPS-JS Slavoljuba Đurića: MLADI MASOVNO PRILAZE SOCIJALISTIMA

IMG_1119Slavoljub Đurić, šef izbornog štaba Koalicije Ivica Dačić – SPS- PUPS – JS, sazvao je konferenciju za medije da bi ocenio dosadašnju kampanju. Istakao je da su kao koalicija ušli u kampanju sa željom da pobede na parlamentarnim izborima. Izrazio je nadu da će tako i biti, jer je dosadašnja kampanja, prema njegovoj oceni, bila veoma uspešna. Cilj je od početka bio da se građanima Opštine ukaže na najznačajnija pitanja za koja će se zalagati pomenuta koalicija levičarskog karaktera, koja će se boriti za opšti boljitak svih građana.

Izneo je da je težište bilo na svim kategorijama stanovnišva. Krenulo se od najveće populacije penzionera, koja je shvatila da nema bolje opcije u aktuelnom političkom miljeu na predstojećim izborima. Đurić je podvukao da niko više ne može da pomogne i zaštiti penzionere nego što to mogu oni sami. Ciljna grupa bili su i zaposleni, a među njima posebno žene, pa je Đurić naveo da je ovo jedina koalicija, koja u pravom smislu može da ih adekvatno zaštiti. Rekao je takođe da je ovo jedina koalicija, gde žene mogu naći svog zaštitnika. Mladi su, takođe, značajna ciljna grupa. Od početka kampanje zapaženo  je veliko učešće mladih, koji masovno prilaze Socijalističkoj partiji sa željom da se aktivno uključe u rešavanje gorućih problema.

Đurić je za 12. mart najavio tribinu na kojoj će govoriti Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije i predvodnik levičarske liste SPS-PUPS-JS.

-Stoga pozivam sve građane naše opštine da u 14,30 časova budu na trgu kod Fontane da čuju najvećeg levičara i borca za ljudska prava Ivicu Dačića – završio je svoje izlaganje na konferenciji za medije Slavoljub Đurić.

D. J.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.