ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДруштвоПолитика

Милојичић: У току су разговори са представницима „ЕПС Снабдевање“

KENA_JUTARNJI_150204_94916Гостујући у Јутарњем програму ТВ „Јасеница“ председник Општине Смедеревска Паланка Радослав Милојичић Кена је нагласио да су у току разговори са представницима „ЕПС Снабдевање“ о могућности потписивања споразума о плаћању дуга за електричну енергију, када је у питању улична расвета и дуг јавних предузећа.

Такође, челник локалне самоуправе је изразио оптимизам у погледу позитивног решења овог проблема који у Паланци траје од лета прошле године. Најавио је и реализацију пројекта регулације токова река Јасенице и Кубршнице, средствима Европске Уније, након разговора са Мајклом Давенпортом, шефом делегације ЕУ у Србији.
Очекује се и реализација обнове водоводних цеви и тротоара на Тргу хероја, од фонтане до Булевара краља Петра, такође средствима ЕУ, како би се смањио велики губитак воде кроз мрежу.

One thought on “Милојичић: У току су разговори са представницима „ЕПС Снабдевање“

  • Иван Селишник

    Kao грађанин См.Паланке желим да поделим велику радост због решавања овог горућег проблема у нашем граду.Коначно да страначки интереси позиције и опозиције престану и крене се у решавање проблема обичнога човека.Стално понављам да страначка борба и идеолошки пут никако не смеју да буду испред интереса дневне политике,и да су грађани први и једини којима треба да се служи и ради у општем интересу свога народа…..

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *