Milojičić: U toku su razgovori sa predstavnicima „EPS Snabdevanje“

KENA_JUTARNJI_150204_94916Gostujući u Jutarnjem programu TV „Jasenica“ predsednik Opštine Smederevska Palanka Radoslav Milojičić Kena je naglasio da su u toku razgovori sa predstavnicima „EPS Snabdevanje“ o mogućnosti potpisivanja sporazuma o plaćanju duga za električnu energiju, kada je u pitanju ulična rasveta i dug javnih preduzeća.

Takođe, čelnik lokalne samouprave je izrazio optimizam u pogledu pozitivnog rešenja ovog problema koji u Palanci traje od leta prošle godine. Najavio je i realizaciju projekta regulacije tokova reka Jasenice i Kubršnice, sredstvima Evropske Unije, nakon razgovora sa Majklom Davenportom, šefom delegacije EU u Srbiji.
Očekuje se i realizacija obnove vodovodnih cevi i trotoara na Trgu heroja, od fontane do Bulevara kralja Petra, takođe sredstvima EU, kako bi se smanjio veliki gubitak vode kroz mrežu.

You may also like...

1 Response

  1. Ivan Selišnik kaže:

    Kao građanin Sm.Palanke želim da podelim veliku radost zbog rešavanja ovog gorućeg problema u našem gradu.Konačno da stranački interesi pozicije i opozicije prestanu i krene se u rešavanje problema običnoga čoveka.Stalno ponavljam da stranačka borba i ideološki put nikako ne smeju da budu ispred interesa dnevne politike,i da su građani prvi i jedini kojima treba da se služi i radi u opštem interesu svoga naroda…..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.