Na 9. sednici SO razmatrano 25 tačaka dnevnog reda: NOVI MANDAT STEVANU MARTINOVIĆU U NARODNOM MUZEJU, VESNA MANOJLOVIĆ DIREKTOR APOTEKE „ZDRAVLJE“

Na 9. sednici Skupštine opštine Smederevska Palanka razmatrano je 25 tačaka dnevnog reda, koje su realizovane za 42 minuta, koliko je trajalo ovo zasedanje.

Kao značajnije teme izdvajamo Statut Opštine, Odluke o mreži javnih škola, predškolskih ustanova, finansiranju boravka trećeg i svakog sledećeg deteta u PU „Čika Jova Zmaj“, novac koji Opština Smederevska Palanka izdvaja za prvo dete u porodici i prvorođeno dete u Novoj godini, kao i pojedina kadrovska rešenja.

Odbornici su usvojili Odluku o mreži javnih škola na teritoriji Opštine Smederevska Palanka pa će pet izdvojenih odeljenja biti pripojeno matičnim školama.

Ekonomska cena boravka dece u PU „Čika Jova Zmaj“ za 2019. godinu iznosi 5.586,58 dinara dok je za celodnevni boravak, pripremni predškolski program potrebno 5.106,58 dinara.

Za v.d. direktora Apoteke „Zdravlje“ u Smederevskoj Palanci, umesto Jasmine Golubović, koja je podnela ostavku, izabrana je Vesna Manojlović.

Zbog ostavke je razrešen i Miloje Radosavljević u JP „Palanka, a za v.d. direktora izabran je Živković Zoran.

Posle veoma uspešnog rada Stevan Martinović dobio je novi mandat na mestu direktora Narodnog muzeja.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.