ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

На осам изборних листа за парламентарне изборе 20 кандидата из Смедеревске Паланке

У Смедеревској Паланци гласачи ће 21. јуна гласати само за изборне листе на парламентарном нивоу, јер неће бити одржани редовни локални избори. Да подсетимо, у овој општини су 2018. године одржани ванредни локални избори, па ће Паланчани локалну власт бирати тек 2022. године.

На бирачким листићима за парламентарне изборе наћи ће се 21 изборна листа на којима су имена кандидата разних политичких партија, покрета и група грађана, а на осам листа налазиће се и 20 кандидата из Смедеревске Паланке.

На гласачком листићу под бројем један на изборној листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ,  кандидат из Смедеревске Паланке је Небојша Павловић који се налази на 126. месту.

На гласачком листићу под бројем два на изборној листи Ивица Дачић – „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“, кандидаткиња из Смедеревске Паланке је Марија Зековић која се налази на 193. месту.

На гласачком листичу под бројем три на изборној листи Др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА, кандидати из Смедеревске Паланке су Тамара Гајић која се налази на 20. месту и Зоран Палић на 201.

На гласачком листићу под бројем шест на изборној листи ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ (Покрет обнове Краљевине Србије, Монархистички фронт ) – Жика Гојковић, кандидати из Смедеревске Паланке су Велимир Јевтић који се налази на 73. месту и Биљана Павловић на 150.

На гласачком листићу под бројем десет на изборној листи Милан Стаматовић – Здраво да победи – Драган Јовановић – Боља Србија – Здрава Србија, кандидати из Смедеревске Паланке су Наташа Милановић која се налази на 129. месту и Ненад Грујић на 163.

На гласачком листићу под бројем 12 на изборној листи Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници, кандидати из Смедеревске Паланке су Драгић Јевтић који се налази на  49. месту, Јован Првуловић на 57., Мирољуб Ђурковић на 107., Далиборка Ивановић на 110., Игор Руменић на 111., Лина Маринковић на 148., Соња Георгијев на 155., Немања Јанковић на 156., Бојана Милосављевић на 185. и Зоран Станкић на 226.

На гласачком листићу под бројем 14 на изборној листи СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ – ПОКРЕТ СЛОБОДНИХ ГРАЂАНА, кандидаткиње из Смедеревске Паланке су Биљана Пурешевић која се налази на 109. месту и Александра Живадиновић на 119.

На гласачком листићу под бројем 20 на изборној листи Чедомир Јовановић – КОАЛИЦИЈА ЗА МИР, кандидат из Смедеревске Паланке је Никола Николић који се налази на 111. месту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *