Na osam izbornih lista za parlamentarne izbore 20 kandidata iz Smederevske Palanke

U Smederevskoj Palanci glasači će 21. juna glasati samo za izborne liste na parlamentarnom nivou, jer neće biti održani redovni lokalni izbori. Da podsetimo, u ovoj opštini su 2018. godine održani vanredni lokalni izbori, pa će Palančani lokalnu vlast birati tek 2022. godine.

Na biračkim listićima za parlamentarne izbore naći će se 21 izborna lista na kojima su imena kandidata raznih političkih partija, pokreta i grupa građana, a na osam lista nalaziće se i 20 kandidata iz Smederevske Palanke.

Na glasačkom listiću pod brojem jedan na izbornoj listi ALEKSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU,  kandidat iz Smederevske Palanke je Nebojša Pavlović koji se nalazi na 126. mestu.

Na glasačkom listiću pod brojem dva na izbornoj listi Ivica Dačić – „Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“, kandidatkinja iz Smederevske Palanke je Marija Zeković koja se nalazi na 193. mestu.

Na glasačkom lističu pod brojem tri na izbornoj listi Dr VOJISLAV ŠEŠELJ – SRPSKA RADIKALNA STRANKA, kandidati iz Smederevske Palanke su Tamara Gajić koja se nalazi na 20. mestu i Zoran Palić na 201.

Na glasačkom listiću pod brojem šest na izbornoj listi ZA KRALJEVINU SRBIJU (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front ) – Žika Gojković, kandidati iz Smederevske Palanke su Velimir Jevtić koji se nalazi na 73. mestu i Biljana Pavlović na 150.

Na glasačkom listiću pod brojem deset na izbornoj listi Milan Stamatović – Zdravo da pobedi – Dragan Jovanović – Bolja Srbija – Zdrava Srbija, kandidati iz Smederevske Palanke su Nataša Milanović koja se nalazi na 129. mestu i Nenad Grujić na 163.

Na glasačkom listiću pod brojem 12 na izbornoj listi Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici, kandidati iz Smederevske Palanke su Dragić Jevtić koji se nalazi na  49. mestu, Jovan Prvulović na 57., Miroljub Đurković na 107., Daliborka Ivanović na 110., Igor Rumenić na 111., Lina Marinković na 148., Sonja Georgijev na 155., Nemanja Janković na 156., Bojana Milosavljević na 185. i Zoran Stankić na 226.

Na glasačkom listiću pod brojem 14 na izbornoj listi SERGEJ TRIFUNOVIĆ – POKRET SLOBODNIH GRAĐANA, kandidatkinje iz Smederevske Palanke su Biljana Purešević koja se nalazi na 109. mestu i Aleksandra Živadinović na 119.

Na glasačkom listiću pod brojem 20 na izbornoj listi Čedomir Jovanović – KOALICIJA ZA MIR, kandidat iz Smederevske Palanke je Nikola Nikolić koji se nalazi na 111. mestu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.