Novo saopštenje Opštinskog odbora Srpske napredne stranke

Povodom najnovije posete gospodina Vladimira Cvijana opštini Smederevska Palanka, prvenstveno radi pravovremenog i tačnog informisanja članstva SNS-e u Smederevskoj Palanci, održao je dana 11.12.2013.god. sednicu odbora i na istoj usvojio sledeći:

Zaključak

Poseta i političko delovanje gospodina Vladimira Cvijana u Smedervskoj Palanci nisu niti organizovani ni omogućeni od strane Odbora ili njegovih članova.
Vođen činjenicom da gospodin Vladimir Cvijan u svojstvu kandidata za predsednika SNS-e, svoju posetu nije najavio, a ni koordinirao sa Odborom te je njegovo delovanje na ovim prostorima podržano članstvom Demokratske stranke, koje nije spremno da prihvati politički poraz i odgovornost za nezakonito delovanje u predhodnom periodu, kao i bivšim članstvom naše stranke koje „delovanjem“ u SNS-i nije ostvarilo svoje lične interese. Odbor je nedvosmisleno opredeljen da gospodinu Vladimiru Cvijanu u toku trajanja kampanje uskrati svaki vid podrške i predizborno uporište poštujući stav:
1. Da Odbor sa dotičnim članom SNS-e ne deli principe društvenih vrednosti, etike, morala i čestitosti,
2. Da politička „težina“ gospodina Vladimira Cvijana ne uživa politički kredibilitet i poverenje ni članova Odbora ni građana Smederevske Palanke,
3. Da članstvo Odbora čvrsto stoji na stanovištu doslednog sprovođenja utvrđenih ciljeva najviših organa SNS-e za koje je stranka dobila poverenje i legitimitet na poslednjim izborima, na čelu sa aktuelnim predsednikom stranke gospodinom Aleksandrom Vučićem.

V.D. Predsednika
OO Srpske napredne stranke Smederevska Palanka
dr Dejan Nektarijević

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.