ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Ново саопштење Општинског одбора Српске напредне странке

Поводом најновије посете господина Владимира Цвијана општини Смедеревска Паланка, првенствено ради правовременог и тачног информисања чланства СНС-е у Смедеревској Паланци, одржао је дана 11.12.2013.год. седницу одбора и на истој усвојио следећи:

Закључак

Посета и политичко деловање господина Владимира Цвијана у Смедервској Паланци нису нити организовани ни омогућени од стране Одбора или његових чланова.
Вођен чињеницом да господин Владимир Цвијан у својству кандидата за председника СНС-е, своју посету није најавио, а ни координирао са Одбором те је његово деловање на овим просторима подржано чланством Демократске странке, које није спремно да прихвати политички пораз и одговорност за незаконито деловање у предходном периоду, као и бившим чланством наше странке које „деловањем“ у СНС-и није остварило своје личне интересе. Одбор је недвосмислено опредељен да господину Владимиру Цвијану у току трајања кампање ускрати сваки вид подршке и предизборно упориште поштујући став:
1. Да Одбор са дотичним чланом СНС-е не дели принципе друштвених вредности, етике, морала и честитости,
2. Да политичка „тежина“ господина Владимира Цвијана не ужива политички кредибилитет и поверење ни чланова Одбора ни грађана Смедеревске Паланке,
3. Да чланство Одбора чврсто стоји на становишту доследног спровођења утврђених циљева највиших органа СНС-е за које је странка добила поверење и легитимитет на последњим изборима, на челу са актуелним председником странке господином Александром Вучићем.

В.Д. Председника
ОО Српске напредне странке Смедеревска Паланка
др Дејан Нектаријевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *