Održana 25. sednica Opštinskog veća

U Maloj sali Skupštine Opštine Smederevska Palanka održana je 25. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao Toplica Pintorović. Na dnevnom redu ove sednice bilo je devet tačaka:

Članovi Veća dali su saglasnost na predlog Rebalansa budžeta Opštine Smederevska Palanka za 2017. godinu koji je uvećan za 30.012.422 dinara i sada iznosi 1.010.290.000 dinara.

Usvojen je Program uređivanja građevinskog zemljišta, izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture u Opštini Smederevska Palanka sa finansijskim planom za 2017. godinu, kao i Program održavanja dela komunalne infrastrukture (javna higijena, zelenilo, zimska služba i košenje trave uz opštinske puteve) za 2017. godinu. Članovi Veća dali su saglasnost na red vožnje gradskog i prigradskog prevoza SP „Lasta“ AD Beograd, PO Smederevska Palanka, a razmatran je i Godišnji program poslovanja JP „Palanka razvoj“.

Doneta je Odluka o poništavanju Javnog konkursa za finansiranje programa od javnog interesa iz budžeta Opštine Smederevska Palanka za 2017. Godinu, zbog novih sredstava koja su opredeljena predlogom Rebalansa budžeta.

Usvojen je i zahtev Saveta Mesne Azanja da se ulica i Dom omladine u Azanji nazovu „Dom palih boraca sa Košara“.

Sve odluke Opštinskog veća naći će se i na dnevnom redu predstojeće sednice Skupštine opštine koja će se održati 7. juna sa početkom u 8 časova.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.