Održana 8. sednica Skupštine opštine

U radu 8. sednice Skupštine opštine učestvovalo je 42 odbornika koji su razmatrali 23 tačke dnevnog reda, od kojih se većina odnosila na programe poslovanja i finansijske planove Javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština Smederevska Palanka.

Sve tačke predviđene dnevnim redom su usvojene.

Pored ostalog, odbornici su usvojili Odluku o načinu kontinuiranog izjašnjavanja korisnika komunalnih usluga, prema kojoj će Opštinsko veće najmanje jednom godišnje putem objavljivanja javnog poziva organizovati postupak izjašnjavanja korisnika komunalnih usluga o kvalitetu pružanja komunalnih usluga koje obavljaju Javna komunalna preduzeća čiji je osnivač Opština, privredna društva, preduzetnici ili privredni subjekti kojima je povereno obavljanje komunalnih delatnosti od opšteg interesa.

Usvojena je i Odluka o Opštinskoj upravi Opštine Smederevska Palanka, koja se odnosi na usaglašavanje sa Zakonom o lokalnoj samoupravi, a doneta su rešenja o utvrđivanju naziva ulica u naseljenim mestima, odnosno u gradu i selima na teritoriji Smederevske Palanke.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *