Opštinska izborna komisija u Smederevskoj Palanci proglasila prvu listu za lokalne izbore ”Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”: PRVI NA LISTI NIKOLA VUČEN

Nakon raspisivanja lokalnih izbora u 13 gradova i opština, od strane predsednika Skupštine Republike Srbije, Ivice Dačića, Opštinska izborna komisija u Smederevskoj Palanci proglasila je prvu listu za lokalne izbore i to je ”Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”.

Predstavnici Opštinskog odbora Srpske napredne stranke rano jutros su predali Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za lokalne izbore, koju je potpisima podržalo preko hiljadu građana, čiji nosilac je Aleksandar Vučić, a prvi na listi Nikola Vučen.

-Upravo je proglašena prva izborna lista za lokalne izbore u Palanci pod nazivom ”Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”. Hvala svim sugrađanima koji su došli sinoć i dali podršku našoj listi. Drago nam je, i ponosni smo, što je toliko naših sugrađana došlo da podrži naš rad, napredak i rezultate. Svako može da pogleda oko sebe i vidi promene. Siguran sam da će naši sugrađani umeti da izaberu najbolje. Ne možemo sada da stanemo, moramo da nastavimo vredno da radimo kako bi naša Palanka bila još uspešnija. Veoma sam počastvovan i ponosan što ću voditi listu ”Aleksandar Vučić-zajedno možemo sve”. Zahvaljujem na poverenju, pre svega, predsedniku Vučiću, kao i svojim kolegama u stranci – rekao je nakon proglašenja liste Nikola Vučen.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.