ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Општинска изборна комисија у Смедеревској Паланци прогласила прву листу за локалне изборе ”Александар Вучић – заједно можемо све”: ПРВИ НА ЛИСТИ НИКОЛА ВУЧЕН

Након расписивања локалних избора у 13 градова и општина, од стране председника Скупштине Републике Србије, Ивице Дачића, Општинска изборна комисија у Смедеревској Паланци прогласила је прву листу за локалне изборе и то је ”Александар Вучић – заједно можемо све”.

Представници Општинског одбора Српске напредне странке рано јутрос су предали Општинској изборној комисији листу кандидата за локалне изборе, коју је потписима подржало преко хиљаду грађана, чији носилац је Александар Вучић, а први на листи Никола Вучен.

-Управо је проглашена прва изборна листа за локалне изборе у Паланци под називом ”Александар Вучић – заједно можемо све”. Хвала свим суграђанима који су дошли синоћ и дали подршку нашој листи. Драго нам је, и поносни смо, што је толико наших суграђана дошло да подржи наш рад, напредак и резултате. Свако може да погледа око себе и види промене. Сигуран сам да ће наши суграђани умети да изаберу најбоље. Не можемо сада да станемо, морамо да наставимо вредно да радимо како би наша Паланка била још успешнија. Веома сам почаствован и поносан што ћу водити листу ”Александар Вучић-заједно можемо све”. Захваљујем на поверењу, пре свега, председнику Вучићу, као и својим колегама у странци – рекао је након проглашења листе Никола Вучен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *