Osnovan Okružni odbor Socijalističke omladine Podunavskog regiona: DEJAN JOVIČIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA

 

uvs160208-002-Na delu je trend povećanja učešća mladih u političkom radu, a Socijalistička partija je, kao partija levice, uvek mnogo polagala upravo na mlade ljude – istakao je Mitar Gegić, predsednik Socijalističke omladine u Smederevu

Na sastanku održanom u prostorijama Socijalističke partije Srbije  u Smederevskoj Palanci, konstituisan je Okružni odbor Socijalističke omladine Podunavskog okruga. Sastanku su prisustvovali predstavnici Socijalističke omladine iz Smederevske Palanke, Velike Plane i Smedereva.

Nakon konstituisanja Odbora, za čijeg predsednika je izabran Dejan Jovičić,  predsednik Socijalističke omladine Smederevske Palanke, na sastanku je bilo reči o aktivnostima mladih socijalista na predstojećim izborima.

– Omladina će se angažovati na socijalnom aspektu programa naše partije. Nastojaćemo da što više mladih bude uključeno u ostvarivanje naših ciljeva, a biračima ćemo pokušati da priđemo i putem internet kampanje, budući da je SPS prva stranka koja ima aplikaciju na android telefonima – rekao je, između ostalog, Dejan Jovičić.

– Mladi ljudi do sada nisu imali dovoljno strpljenja da se bave politikom, ali sada je na delu trend povećanja učešća mladih u političkom radu. Socijalistička partija je, kao partija levice, uvek mnogo polagala upravo na mlade ljude – istakao je Mitar Gegić, predsednik Socijalističke omladine u Smederevu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.