ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Основан Окружни одбор Социјалистичке омлaдине Подунавског региона: ДЕЈАН ЈОВИЧИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА

 

uvs160208-002-На делу је тренд повећања учешћа младих у политичком раду, а Социјалистичка партија је, као партија левице, увек много полагала управо на младе људе – истакао је Митар Гегић, председник Социјалистичке омладине у Смедереву

На састанку одржаном у просторијама Социјалистичке партије Србије  у Смедеревској Паланци, конституисан је Окружни одбор Социјалистичке омладине Подунавског округа. Састанку су присуствовали представници Социјалистичке омладине из Смедеревске Паланке, Велике Плане и Смедерева.

Након конституисања Одбора, за чијег председника је изабран Дејан Јовичић,  председник Социјалистичке омладине Смедеревске Паланке, на састанку је било речи о активностима младих социјалиста на предстојећим изборима.

– Омладина ће се ангажовати на социјалном аспекту програма наше партије. Настојаћемо да што више младих буде укључено у остваривање наших циљева, а бирачима ћемо покушати да приђемо и путем интернет кампање, будући да је СПС прва странка која има апликацију на андроид телефонима – рекао је, између осталог, Дејан Јовичић.

– Млади људи до сада нису имали довољно стрпљења да се баве политиком, али сада је на делу тренд повећања учешћа младих у политичком раду. Социјалистичка партија је, као партија левице, увек много полагала управо на младе људе – истакао је Митар Гегић, председник Социјалистичке омладине у Смедереву.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *