ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Саопштење за јавност координатора Покрета ДОСТА ЈЕ БИЛО за Смедеревску Паланку

13348741_10208209223499664_949705177_nДОСТА ЈЕ БИЛО је пре две недеље преко медија позвао највећу странку у општини Паланка да што пре формира власти и почне са радом. То саопштење је покренуло јавност и СНС је успешно преузео власт у општини на чему им честитамо и желимо да се што лакше изборе са недаћама које им је оставило старо руководство општине.

ДОСТА ЈЕ БИЛО  неће да излази са саопштењима о раду нове локалне власти у првих 100 дана рада већ ће стрпљиво да сачека тај рок иако Паланка нема ни дана времена за губљење.

ДОСТА ЈЕ БИЛО данас излази са саопштењем због информације која нас је забринула.  Од избора Напредњака на власт градом кружи прича, као и од извора блиских СНС-у да је господин  Миодраг Михајловић  познатији као Мики Шес’ досадашњи директор  ЈП „Водовод“ прешао из СПС-а у СНС. Прича се да је то учинио да би могао да задржи и даље своје место директора ЈП „Водовод“.  Ако знамо да нико из СНС није демантовао ову вест морамо да је водимо као тачну.

Застрашујућа је помисао да на место директора ЈП „Водовод“ остане човек због кога годинама имамо проблема са водоснабдевањем и апелујемо на ново општинско руководство да не дозволи именовање оваквих кадрова.

Оно што нас даље забрињава је план  господина  Миодрага Михајловића  познатијег  као Мики Шес’ да на место директора фабрике воде у Трновчу постави и свог сина. Тако би породица Михајловић држала комплетно водоснабдевање општине Паланка, што би био још један скандал.

Још једном да закључимо. У рад нове власти нећемо да се мешамо у наредних 100 дана али у избор кадрова морамо. Оштро да се противимо јер именовати кадрове због којих је Паланка на најнижим гранама од њеног постанка је недопустиво.

У нади да ће ова одлука бити преиначна, покрет ДОСТА ЈЕ БИЛО позива све грађане Смедеревске Паланке да не дозволимо и да на време алармирамо да се иза имена странака не провуку кадрови са сумњивим биографијама и тако дођу или остану на важним функцијама у нашој општини.

 

Покрет ДОСТА ЈЕ БИЛО за Смедеревску Паланка

Никола Николић

 

One thought on “Саопштење за јавност координатора Покрета ДОСТА ЈЕ БИЛО за Смедеревску Паланку

  • Miki Šes’ vam dodje nesto kao Dusan Bajatovic. Neki crveni su prosto nesmenjivi…!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *