Saopštenje za javnost koordinatora Pokreta DOSTA JE BILO za Smederevsku Palanku

13348741_10208209223499664_949705177_nDOSTA JE BILO je pre dve nedelje preko medija pozvao najveću stranku u opštini Palanka da što pre formira vlasti i počne sa radom. To saopštenje je pokrenulo javnost i SNS je uspešno preuzeo vlast u opštini na čemu im čestitamo i želimo da se što lakše izbore sa nedaćama koje im je ostavilo staro rukovodstvo opštine.

DOSTA JE BILO  neće da izlazi sa saopštenjima o radu nove lokalne vlasti u prvih 100 dana rada već će strpljivo da sačeka taj rok iako Palanka nema ni dana vremena za gubljenje.

DOSTA JE BILO danas izlazi sa saopštenjem zbog informacije koja nas je zabrinula.  Od izbora Naprednjaka na vlast gradom kruži priča, kao i od izvora bliskih SNS-u da je gospodin  Miodrag Mihajlović  poznatiji kao Miki Šes’ dosadašnji direktor  JP „Vodovod“ prešao iz SPS-a u SNS. Priča se da je to učinio da bi mogao da zadrži i dalje svoje mesto direktora JP „Vodovod“.  Ako znamo da niko iz SNS nije demantovao ovu vest moramo da je vodimo kao tačnu.

Zastrašujuća je pomisao da na mesto direktora JP „Vodovod“ ostane čovek zbog koga godinama imamo problema sa vodosnabdevanjem i apelujemo na novo opštinsko rukovodstvo da ne dozvoli imenovanje ovakvih kadrova.

Ono što nas dalje zabrinjava je plan  gospodina  Miodraga Mihajlovića  poznatijeg  kao Miki Šes’ da na mesto direktora fabrike vode u Trnovču postavi i svog sina. Tako bi porodica Mihajlović držala kompletno vodosnabdevanje opštine Palanka, što bi bio još jedan skandal.

Još jednom da zaključimo. U rad nove vlasti nećemo da se mešamo u narednih 100 dana ali u izbor kadrova moramo. Oštro da se protivimo jer imenovati kadrove zbog kojih je Palanka na najnižim granama od njenog postanka je nedopustivo.

U nadi da će ova odluka biti preinačna, pokret DOSTA JE BILO poziva sve građane Smederevske Palanke da ne dozvolimo i da na vreme alarmiramo da se iza imena stranaka ne provuku kadrovi sa sumnjivim biografijama i tako dođu ili ostanu na važnim funkcijama u našoj opštini.

 

Pokret DOSTA JE BILO za Smederevsku Palanka

Nikola Nikolić

 

You may also like...

1 Response

  1. Horus kaže:

    Miki Šes’ vam dodje nesto kao Dusan Bajatovic. Neki crveni su prosto nesmenjivi…!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *