Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka 2. decembra u 10 časova

Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka održaće se u četvrtak, 2. decembra, u 10 časova, a na dnevnom redu, pored ostalog, biće i Predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2021. godinu, Predlog izveštaja budžeta za period januar – septembar 2021. godine, Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o realizaciji budžeta u delu planiranih rashoda za usluge socijalne zaštite koji se finansiraju iz sredstava namenskog tranfera za 2021. godinu, kao i Predlog o izmeni Odluke o načinu i visini raspodele sredstava za novorođeno prvo dete u porodici i prvorođenu decu u Novoj godini.

Odbornici će razmatrati i izmene i dopune programa poslovanja, korišćenja subvencija i izmene i dopune finansijskih planova javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač lokalna samouprava.

You may also like...

1 Response

  1. Poštovani predsedavajući sednici Skupštine Smed. Palanka Da li će se na Dnevnom redu sednice Skupštine Smed. Palanka 02.12.2021.god NAJZAD naći goruće pitanje za stanovnike šetiri domaćinstva / Jankovići , Radojkovići , Damnjanovići i Kolarevići / na Vlajića brdo . koji , verovali ili ne , ni posle PUNIH 42 godine . NEMAJU , NEMAJU PROSEČENU SVOJU ULICU , već maju jedno bedno , jadno ,izrovano , u kišnim danima , BLATNJAVO sokače zvano , seosko sokače KOČE KAPETANA. zNAČI NE POSTOJI prosečena ulica , a o kanalizaciji da ne pričamo . Bili bi Vam neizmerno zahvalni , ako bi početkom ove godine krenuli u rešavanju , za nas , zaista GORUĆEG problema.Da više ne gazimo blato preko tudjih njiva do asfalta udaljenog samo 100 – ak metara ili zaglavljivali kola opet preko tudjih njiva . Napominjemo i to da je ovaj naš problem zaveden pod br. 11 /2010 M i nalazi se u OS 11 / 2010 M kod Opšinskoj javnog pravobranioca . Unapred Vam zahvalni stanovnici iz sokaka Koče Kapetana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.