U Beogradu održana prva Akademija socijaldemokratije

IMG_8233-1024x682Prvog dana Akademije socijaldemokratije, koju je organizovao Forum mladih SDP Srbije u konferencijskoj sali hotela Kristal, održana su predavanja o socijaldemokratiji kao ideologiji, političkom organizovanju i stanju socijaldemokratije u Srbiji.

Učesnike je pozdravio predsednik Izvršnog odbora SDP Srbije Branko Gogić, koji je istakao važnost edukacije i značaj partijskog delovanja koje se temelji na savremenim idejama i stalnom obrazovanju članstva.

Predavači su bili prof. dr Zoran Stoiljković koji je govorio o „Osnovama ideologije socijaldemokratije“, zatim Dušan Janjić, na temu “Socijaldemokratija kao brana sukobima i nasilju”,  prof. dr Slaviša Orlović govorio je o „Oblicima političkog organizovanja i političkoj participaciji“, dok je sociolog Srećko Mihajlović držao predavanje na temu „Stanja socijaldemokratije danas i kakve su njene intencije“.

AKADEMIJA-SDrugog dana polaznici su imali prilike da obrade sledeće teme: „Veštine timskog rada“ – Sanja Volić, „Rad sa članstvom i motivacija članstva“ – Igor Dolovac, „Veština komunikacije i kreiranje poruke“ – Leposava Terzić i „Veština planiranja“ – Dragana Nikolić.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.