ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДруштвоПолитика

У Београду одржана прва Академија социјалдемократије

IMG_8233-1024x682Првог дана Академије социјалдемократије, коју је организовао Форум младих СДП Србије у конференцијској сали хотела Кристал, одржана су предавања о социјалдемократији као идеологији, политичком организовању и стању социјалдемократије у Србији.

Учеснике је поздравио председник Извршног одбора СДП Србије Бранко Гогић, који је истакао важност едукације и значај партијског деловања које се темељи на савременим идејама и сталном образовању чланства.

Предавачи су били проф. др Зоран Стоиљковић који је говорио о „Основама идеологије социјалдемократије“, затим Душан Јањић, на тему “Социјалдемократија као брана сукобима и насиљу”,  проф. др Славиша Орловић говорио је о „Облицима политичког организовања и политичкој партиципацији“, док је социолог Срећко Михајловић држао предавање на тему „Стања социјалдемократије данас и какве су њене интенције“.

АКАДЕМИЈА-СДругог дана полазници су имали прилике да обраде следеће теме: „Вештине тимског рада“ – Сања Волић, „Рад са чланством и мотивација чланства“ – Игор Доловац, „Вештина комуникације и креирање поруке“ – Лепосава Терзић и „Вештина планирања“ – Драгана Николић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *