U Palanci osnovan ogranak Levice Srbije

LEVICA SRBOIJE ZA PALANACKE-Danas je Srbija zemlja koju su gospodin Vučić i njegova nesposobna vlast zadužili za preko 10 milijardi evra. Smederevska Palanka ni jedan cent od toga nije videla. A ko je video?- rekao je, između ostalog, lider ove političke grupacije, Borislav Stefanović

 

U sali Gradskog pozorišta u Smederevskoj Palanci održana je konvencija novoformirane političke grupacije Levica Srbije. Ovom prilikom promovisan je i ogranak ove organizacije u Smederevskoj Palanci, na čijem je čelu Svetlana Ceca Kozić, sportski radnik.

Osim Svetlane Kozić, koja je ukazala na smernice delovanja u Smederevskoj Palanci, prisutnima se obratio i Vuk Vuković, student sociologije iz Beograda, koji je pored ostalog rekao da se Levica Srbije fokusira na obične, radne ljude, i da je to stranka koja je protiv privilegija, protiv elite.

O programu Levice Srbije govorio je predsednik Levice Srbije, Borko Stefanović.

Stefanović je najpre ukazao da je Levica Srbije jedina istinska levičarska partija u našoj zemlji, i da to svakako ne mogu da budu one stranke koje se nazivaju levičarskim, a DSCN0657pritom glasaju za novi Zakon o radu, smanjenje plata i penzija, za direktnu prodaju strancima 30 procenata obradive zemlje, za dogovor sa MMF-om, povećanje cene struje:

-Ta lažna levica glasala je za svaki dogovor koji unižava našeg radnog čoveka, na svaki mogući način. Za najnižu cenu rada u Evropi. Mi imamo najniže penzije u Evropi i najviši stepen nezaposlenosti. Svi su nas pretekli. Najviši je stepen korupcije danas u Srbiji. Danas je Srbija zemlja koju su gospodin Vučić i njegova nesposobna vlast zadužili za preko 10 milijardi evra. Smederevska Palanka ni jedan cent od toga nije videla. A ko je video? Njegovi drugari, kumovi, rodbina, njegovo okruženje koje je sve bogatije. Danas, dok se Srbija vuče ulicama, bez posla, zarobljena i okovana bedom i siromaštvom, oni su sve bogatiji. Hapse jedni druge, pa sutra puštaju. Nikome ni dinar nisu oduzeli, od onoga što su ti ljudi vama oteli. Levica Srbije će da im uzme ono što su oni oteli od naroda“ – rekao je između ostalog Borislav Stefanović.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *