ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Ванредна седница Скупштине општине без кворума

Ванредна седница Скупштине општине Смедеревска Паланка, коју је потписима довољног броја одборника издејствовала опозиција уз још неколико одборника владајуће већине који су одлучили да промене табор, у заказоном термину није одржана због недостатка кворума.

На седници, чији дневни ред је најављивао смене руководства локалне самоуправе и директора у јавном сектору, нису се појавили одборници владајуће коалиције и Социјалистичке партије Србије, па је установљено да не постоји кворум неопходан за рад Скупштине општине.

Овој седници, са бурном, вишедневном увертиром, преласком одборника са једне на другу страну, мистериозним нестанцима појединих одборника, жестоким сукобима на друштвеним мрежама, присуствовао је велики број медија, којима се у холу испред Велике сале СО обратио народни посланик Демократске странке Радослав Милојичић Кена, оптуживши власт за неодржавање седнице.

Поред представника опозиције и медија у сали СО су виђени и радници ЈКП „Водовод“, активисти Удружења грађана „Сви до 23“ као и чланови Српске радикалне странке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *