ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

На парламентарним изборима листа „За праведну Србију- Демократска странка“ број 2. на гласачком листићу: МИЛОЈИЧИЋ 13. НА ЛИСТИ

ds_lista_160306_225523Републичка изборна комисија прогласила је листу „За праведну Србију- Демократска странка“, која ће на предстојећим парламентарним изборима бити под бројем 2 на гласачком листићу. Поред Демократске странке на листи су и Нова странка, Покрет за Крајину, Заједно за Шумадију, Заједно за Србију и Демократски савез Хрвата у Војводини, а првих 15 на листи су Бојан Пајтић,  Драгољуб Мићуновић, Наташа Вучковић, Горан Јешић, Гордана Чомић, Балша Божовић, Горан Ћирић, Верољуб Стевановић, Маја Виденовић, Зоран Живковић, Душан Петровић, Александра Јерков, Радослав Милојичић- Кена, Дејан Николић и Весна Марјановић.

На листи је пет кандидата из Смедеревске Паланке. Поред Милојичића који је на високом 13. месту, на листи су на 107. месту  Александра Живковић, инжењер пејзажне архитектуре и шеф Одборничке групе ДС у СО Смедеревска Паланка, на 176. месту је Јелена Богдановић, мастер филолог и потпредседница Демократске омладине, на 216. месту је Ивана Танасковић-Гецић, дипломирани правник и на 220. месту је Сања Марјановић, студент.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *