Na parlamentarnim izborima lista „Za pravednu Srbiju- Demokratska stranka“ broj 2. na glasačkom listiću: MILOJIČIĆ 13. NA LISTI

ds_lista_160306_225523Republička izborna komisija proglasila je listu „Za pravednu Srbiju- Demokratska stranka“, koja će na predstojećim parlamentarnim izborima biti pod brojem 2 na glasačkom listiću. Pored Demokratske stranke na listi su i Nova stranka, Pokret za Krajinu, Zajedno za Šumadiju, Zajedno za Srbiju i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, a prvih 15 na listi su Bojan Pajtić,  Dragoljub Mićunović, Nataša Vučković, Goran Ješić, Gordana Čomić, Balša Božović, Goran Ćirić, Veroljub Stevanović, Maja Videnović, Zoran Živković, Dušan Petrović, Aleksandra Jerkov, Radoslav Milojičić- Kena, Dejan Nikolić i Vesna Marjanović.

Na listi je pet kandidata iz Smederevske Palanke. Pored Milojičića koji je na visokom 13. mestu, na listi su na 107. mestu  Aleksandra Živković, inženjer pejzažne arhitekture i šef Odborničke grupe DS u SO Smederevska Palanka, na 176. mestu je Jelena Bogdanović, master filolog i potpredsednica Demokratske omladine, na 216. mestu je Ivana Tanasković-Gecić, diplomirani pravnik i na 220. mestu je Sanja Marjanović, student.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *