Karatisti „Goše“ osvojili 21 medalju na turnirima u Nišu i Mladenovcu

Na dva turnira, koji su održani u Nišu i Mladenovcu, karatisti „Goše“ osvojili su 21 medalju, osam zlatnih, devet srebrnih i četiri bronzane.
Na turniru u Nišu zlatne medalje su osvojili Vanja Todorović u katama pojedinačno, poletarke zeleni pojas, Marko Savić u katama pojedinačno, poletarci zeleni pojas i u katama pojedinačno,poletarci apsolutni nivo, Dušan Lazović u borbama, muške nade -45 kg. i poletarci (Svetislav Jevremović, Vladimir Savić i Marko Savić u katama ekipno.

Srebrne medalje su osvojili Svetislav Jevremović u katama pojedinačno, poletarci zeleni pojas i u katama pojedinačno, poletarci apsolutni nivo, Vladimir Savić u katama pojedinačno, poletarci zeleni pojas i u katama pojedinačno, poletarci apsolutni nivo, Dimitrije Stojković u borbama , muške nade -42 kg. i Mateja Stošić u borbama, muške nade -40 kg.

Bronzanu medalju osvojila je Vanja Todorović, kate pojedinačno, poletarke apsolutni nivo.

Na takmičenju u Mladenovcu „Noć šampiona“, zlatne medalje su osvojili Ana Nijemčević u borbama, kadetkinje +54 kg., Tadija Krstić u katama pojedinačno, poletarci, narandžasti pojas i Darko Gajić u katama pojedinačno, muške nade narandžasti pojas.

Srebrne medalje su osvojili Nemanja Popović u borbama, juniori +76kg., Zorana Janković, u katama pojedinačno, ženske nade narandžasti pojas i Marija Milić u borbama pojedinačno, pionirke -40kg.

Bronzane medalje su osvojili Natalija Bulajić u katama pojedinačno, poletarke narandžasti pojas, Danilo Urošević u katama pojedinačno, poletarci narandžasti pojas i Tadija Gajić u katama pojedinačno, pioniri narandžasti pojas.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.