ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Каратисти „Гоше“ освојили 21 медаљу на турнирима у Нишу и Младеновцу

На два турнира, који су одржани у Нишу и Младеновцу, каратисти „Гоше“ освојили су 21 медаљу, осам златних, девет сребрних и четири бронзане.
На турниру у Нишу златне медаље су освојили Вања Тодоровић у катама појединачно, полетарке зелени појас, Марко Савић у катама појединачно, полетарци зелени појас и у катама појединачно,полетарци апсолутни ниво, Душан Лазовић у борбама, мушке наде -45 кг. и полетарци (Светислав Јевремовић, Владимир Савић и Марко Савић у катама екипно.

Сребрне медаље су освојили Светислав Јевремовић у катама појединачно, полетарци зелени појас и у катама појединачно, полетарци апсолутни ниво, Владимир Савић у катама појединачно, полетарци зелени појас и у катама појединачно, полетарци апсолутни ниво, Димитрије Стојковић у борбама , мушке наде -42 кг. и Матеја Стошић у борбама, мушке наде -40 кг.

Бронзану медаљу освојила је Вања Тодоровић, кате појединачно, полетарке апсолутни ниво.

На такмичењу у Младеновцу „Ноћ шампиона“, златне медаље су освојили Ана Нијемчевић у борбама, кадеткиње +54 кг., Тадија Kрстић у катама појединачно, полетарци, наранџасти појас и Дарко Гајић у катама појединачно, мушке наде наранџасти појас.

Сребрне медаље су освојили Немања Поповић у борбама, јуниори +76кг., Зорана Јанковић, у катама појединачно, женске наде наранџасти појас и Марија Милић у борбама појединачно, пионирке -40кг.

Бронзане медаље су освојили Наталија Булајић у катама појединачно, полетарке наранџасти појас, Данило Урошевић у катама појединачно, полетарци наранџасти појас и Тадија Гајић у катама појединачно, пионири наранџасти појас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *