Karatisti „Goše“ uspešni u Smederevu i Čačku

Karatisti „Goše“ učestvovali su u Smederevu na Kupu karate saveza Uže Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, u katama i borbama, ekipno i pojedinačno, na kome je učestvovalo 47 klubova sa oko 300 takmičara. Na ovom takmičenju Palančani su uspeli da osvoje dve medalje, srebrnu mlađa seniorka Sofija Ristić, u borbama -61 kg. i bronzanu junior Dragan Đorđević, u borbama +76 kg.

Oni su se plasirali za Kup Srbije.

Na 48. Zlatnom pojasu Čačka, za mlađe kategorije, u konkurenciji 120 klubova sa preko 1.000 takmičara, karatisti „Goše“ su osvojili devet medalja, dve zlatne, tri srebrne i četiri bronzane.

Zlatne medalje su osvojili poletarke u katama ekipno J. Kovačevič, V. Todorović i N. Bulajić, i Ana Nijemčević u borbama -54 kg.

Srebrne medalje su osvojili poletarci u katama ekipno M. Savić, S. Jevremović i V. Savić, Svetislav Jevremović u katama D klasa i Ana Nijemčević u katama apsolutna kategorija.

Bronzane medalje su osvojili Svetislav Jevremović u katama apsolutna kategorija, Vanja Todorović u katama D klasa, Marko Savić u katama D klasa i Stefan Todorović u borbama -50 kg.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.