ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Каратисти „Гоше“ успешни у Смедереву и Чачку

Каратисти „Гоше“ учествовали су у Смедереву на Купу карате савеза Уже Србије за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре, у катама и борбама, екипно и појединачно, на коме је учествовало 47 клубова са око 300 такмичара. На овом такмичењу Паланчани су успели да освоје две медаље, сребрну млађа сениорка Софија Ристић, у борбама -61 кг. и бронзану јуниор Драган Ђорђевић, у борбама +76 кг.

Они су се пласирали за Куп Србије.

На 48. Златном појасу Чачка, за млађе категорије, у конкуренцији 120 клубова са преко 1.000 такмичара, каратисти „Гоше“ су освојили девет медаља, две златне, три сребрне и четири бронзане.

Златне медаље су освојили полетарке у катама екипно Ј. Ковачевич, В. Тодоровић и Н. Булајић, и Ана Нијемчевић у борбама -54 кг.

Сребрне медаље су освојили полетарци у катама екипно М. Савић, С. Јевремовић и В. Савић, Светислав Јевремовић у катама Д класа и Ана Нијемчевић у катама апсолутна категорија.

Бронзане медаље су освојили Светислав Јевремовић у катама апсолутна категорија, Вања Тодоровић у катама Д класа, Марко Савић у катама Д класа и Стефан Тодоровић у борбама -50 кг.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *