ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ОбразовањеСпорт

ОШ ”Олга Милошевић”: ЗЛАТО ЗА АНЂЕЛИЈУ И ПЛАСМАН НА ШКОЛСКУ ОЛИМПИЈАДУ СРБИЈЕ

На Школском такмичењу у каратеу, ОШ „Олга Милошевић“ представљале су: Анђелија Новковић (4. разред), Неда Живковић (6. разред), Јована Ковачевић (7. разред) и Петра Пешић (8. разред). Такмичење је реализовано у Чачку 2. марта 2024. године, у организацији Савеза за школски спорт Србије и Карате савеза за централну Србију. ЗЛАТНУ МЕДАЉУ у катама и пласман на Школску олимпијаду Србије остварила је АНЂЕЛИЈА НОВКОВИЋ. Медаља је резултат напорног рада, изузетне технике, концентрације и великог спортског срца наше каратисткиње, као и одличне припреме и рада тренера, Милице Новковић (Спартанци 026).

Наше каратисткиње су биле несебична подршка једна другој у току такмичења, а све је протекло под будним оком Ђака репортера, Александре Гајић и Нине Илић.

Анђо, честитамо на изузетном успеху! Настави са истим ентузијазмом, буди истрајна у даљим припремама и негуј свој огромни спортски таленат!

„Успех није случајност. То је напоран рад, упорност, учење, жртвовање и највише од свега љубав према ономе што радите или учите да радите!“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *