ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Паланчанин Марко Чава Павковић тренерску каријеру наставља у Немачкој

После епизоде у „Шумадији“ из Аранђеловца, успешан фудбалски тренер, Паланчанин Марко Чава Павковић налази се пред новим изазовом, радом у немачкој екипи SF Beckum где ће преузети генерацију У-16, која се такмичи у Landes ligi.

-Носим дивно искуство из Аранђеловца где сам као први асистент радио са Нешком Миловановићем сјајним колегом, пријатељем и тренером – каже Павковић. – Позив од новог клуба имао сам и раније, али је почетак званичне сарадње успорила пандемија корона вируса. Екипа игра у лиги која је друга по хијерархији у Региону. Око трансфера много ми је помогла породица Гавриловић, Јасмина и Војислав, и неизмерно сам им захвалан на томе. Тренерским послом се бавим десет година и тек сада смем слободно да казем да сам срећан и потпуно посвећен фудбалу. Као и увек сам себи постављам највише циљеве, желим да се доказем овде и не плашим се изазова, живим за фудбал и сматрам да је то мој стил живота. Даћу све од себе да направим каријеру, имам тек 35 година и мислим да време ради за мене.

Павковић истиче да су спортисти и тренери из Србије и бивше Југославије цењени и поштовани јер су изузетно квалитетни и да је спреман да помогне свим фудбалским колегама и клубовима, кад год му се укаже прилика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *