Predstavljen tim KK „Mladost SP“ za predstojeću košarkašku sezonu u Drugoj ligi Srbije

U Svečanoj sali Goša FOM-a predstavljen je tim KK „Mladost SP“ za predstojeću košarkašku sezonu u Drugoj ligi Srbije.

Na konferenciji za medije o predstojećoj sezoni govorili su direktor kluba Goran Dimitrijević, šef stručnog štaba Milovan Kime Bogojević i trener prvog tima Zlatan Rakić, koji je poslednje tri godine radio u Kini.

Direktor Dimitrijević istakao je velike ambicije kluba u narednoj sezoni, sa ciljem da se plasira u viši rang.

-Uslovi za igru su odlični, finansijska konstrukcija za ovu sezonu je zatvorena – rekao je, pored ostalog, Dimitrijević.

Poznati košarkaški stručnjak Milovan Kime Bogojević deo prošle sezone je vodio „Mloadost“, a u narednoj sezoni će biti koordinator i šef stručnog štaba.

-Ovo je klub i sredina, koji su organizovani na evropskom nivou. Palanka zaslužuje prvoligaša i mislim da to možemo da ostvarimo. Sve potrebne uslove imamo, trener Zlatan Rakić sjajno radi i jedan je od najtalentovanijih stručnjaka u Srbiji, a tim ima polet, hemiju i kvalitet – rekao je Bogojević.

Trener Rakić je rekao da su napravili mlad i agresivan tim, sa par mladih igrača koji će moći da iznesu ovu ligu.

-Tu je Nikola Vukasović plejmejker, Nikola Prokić koji se vratio ove godine, kao i Lazar Marković koji je ponovo u igri, Aleksandar Nikolić je iz „Radničkog“, zatim su tu standardni igrači Stanisavljević i Dimitrijević. U ekipu su stigla i dva pojačanja iz Smedereva Vukasović i Kostić, Bojan Nešić iz Pančeva koji je igrao u Španiji, a tu su i Žigon, Nikolić, Todorović. Do početka sezone očekujemo se još neka pojačanja-naglasio je Rakić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.