ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Представљен тим КК „Младост СП“ за предстојећу кошаркашку сезону у Другој лиги Србије

У Свечаној сали Гоша ФОМ-а представљен је тим КК „Младост СП“ за предстојећу кошаркашку сезону у Другој лиги Србије.

На конференцији за медије о предстојећој сезони говорили су директор клуба Горан Димитријевић, шеф стручног штаба Милован Киме Богојевић и тренер првог тима Златан Ракић, који је последње три године радио у Кини.

Директор Димитријевић истакао је велике амбиције клуба у наредној сезони, са циљем да се пласира у виши ранг.

-Услови за игру су одлични, финансијска конструкција за ову сезону је затворена – рекао је, поред осталог, Димитријевић.

Познати кошаркашки стручњак Милован Киме Богојевић део прошле сезоне је водио „Млоадост“, а у наредној сезони ће бити координатор и шеф стручног штаба.

-Ово је клуб и средина, који су организовани на европском нивоу. Паланка заслужује прволигаша и мислим да то можемо да остваримо. Све потребне услове имамо, тренер Златан Ракић сјајно ради и један је од најталентованијих стручњака у Србији, а тим има полет, хемију и квалитет – рекао је Богојевић.

Тренер Ракић је рекао да су направили млад и агресиван тим, са пар младих играча који ће моћи да изнесу ову лигу.

-Ту је Никола Вукасовић плејмејкер, Никола Прокић који се вратио ове године, као и Лазар Марковић који је поново у игри, Александар Николић је из „Радничког“, затим су ту стандардни играчи Станисављевић и Димитријевић. У екипу су стигла и два појачања из Смедерева Вукасовић и Костић, Бојан Нешић из Панчева који је играо у Шпанији, а ту су и Жигон, Николић, Тодоровић. До почетка сезоне очекујемо се још нека појачања-нагласио је Ракић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *