Rukometašice OŠ „Radomir Lazić“ druge u Srbiji

DSC03846 Ženska rukometna sekcija OŠ „Radomir Lazić“ u Azanji osvojila je drugo mesto na državnom prvenstvu osnovnih škola koje je održano u Kikindi (7-8. decembar 2013.) za školsku 2013/2014. godinu.

Na taj način ova škola je nastavila kontinuitet u osvajanju medalja na takmičenjima koje organizuje Savez za školski sport Srbije. Ovaj rezultat je bolji od prošlogodišnjeg kada su naše devojčice osvojile treće mesto u Kladovu maja 2013.  U Kikindu je pored rukometašica i njenih rukovodioca putovala i delegacija škole na čelu sa direktorkom škole Slađanom Jelić.

Sve članice su nagrađene srebrnim medaljama i diplomama, a škola je dobila pehar u trajno vlasništvo.

Osam ekipa bilo je svrstano u tri grupe, a naša ekipa bila je sa rukometašicama  iz Čačka i Leskovca. Posle tri pobede i samo jednog poraza rukometašice OŠ „Radomir Lazić“ osvojile su srebrno odličje.

Prvo mesto osvojila je ekipa OŠ „Sveti Sava“ (Vrčin).

Treba naglasiti da je takmičenje proteklo u fer i korektnoj atmosferi i bez ijednog incidenta. Po povratku roditelji devojčica organizovali su svečani doček cele ekipe.

Rukovodioci rukometne sekcije Bojana Marinković i Damir C. Živković, kao i rukovodstvo škole, istakli su zahvalnost na pomoći Centru za razvoj sporta, Opštini Smederevska Palanka i predsedniku  Radoslavu Milojičiću Keni na darovanoj opremi za devojčice u vidu kompleta trenerki.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.