ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Рукометашице ОШ „Радомир Лазић“ друге у Србији

DSC03846 Женска рукометна секција ОШ „Радомир Лазић“ у Азањи освојила је друго место на државном првенству основних школа које је одржано у Кикинди (7-8. децембар 2013.) за школску 2013/2014. годину.

На тај начин ова школа је наставила континуитет у освајању медаља на такмичењима које организује Савез за школски спорт Србије. Овај резултат је бољи од прошлогодишњег када су наше девојчице освојиле треће место у Кладову маја 2013.  У Кикинду је поред рукометашица и њених руководиоца путовала и делегација школе на челу са директорком школе Слађаном Јелић.

Све чланице су награђене сребрним медаљама и дипломама, а школа је добила пехар у трајно власништво.

Осам екипа било је сврстано у три групе, а наша екипа била је са рукометашицама  из Чачка и Лесковца. После три победе и само једног пораза рукометашице ОШ „Радомир Лазић“ освојиле су сребрно одличје.

Прво место освојила је екипа ОШ „Свети Сава“ (Врчин).

Треба нагласити да је такмичење протекло у фер и коректној атмосфери и без иједног инцидента. По повратку родитељи девојчица организовали су свечани дочек целе екипе.

Руководиоци рукометне секције Бојана Маринковић и Дамир Ц. Живковић, као и руководство школе, истакли су захвалност на помоћи Центру за развој спорта, Општини Смедеревска Паланка и председнику  Радославу Милојичићу Кени на дарованој опреми за девојчице у виду комплета тренерки.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *