ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Саопштење ПОСК „Јасеница“: ОРИЈЕНТИРЦИ НА „БОРОКА КУПУ“ У МАЂАРСКОЈ

Сезона оријентиринга у Србији полако јењава па су такмичари ПОСK „Јасеница“ узели учешће на такмичењу у Мађарској, тачније на теренима јужне Мађарске и то девет такмичара на традиционалном такмичењу „Борока куп“.

Уз учешће више од 450 такмичара по кишном времену, а на веома захтевним теренима наши такмичари су постигли врло добре резултате, посебно се мисли на млађе такмичаре који су у потпуности оправдали поверење.

Миљана Марковић је у категорији девојчица до 14 година укупно после два дана заузела одлично осмо место у конкуренцији од 26 такмичарки, док је Дуња Букумирић заузела исто тако добро 13 место.
У конкуренцији дечака до 14 година Марко Марковић је заузео добро 15 место у укупном пласману, док је Никола Талијан заузео 16 место у категорији дечака до 16 година уз одличан резултат другог дана када је истрчао вероватно своју најбољу трку у 2019. години са заостатком мањим од 10 минута на стази од 6,4 км уз време од 59 минута.

Ту такође треба да истакнемо и два добра резултата наших такмичара у ветеранским категоријама, где је Иван Букумирић у категорији ветерана заузео прво место у категорији М21Ц као и треће место Татјане Љубисављевић у категорији жена Ж21Ц.

ПОСК „Јасеница“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *