Takmičari AK „Jasenica“ osvojili 18 medalja u Kragujevcu

U organizaciji AK „Radnički“ i Atletskog saveza Centralne Srbije u Kragujevcu je održano 4. kolo Letnje lige za atletske škole i mlađe pionire, uz učešće oko 200 takmičara.

Na ovom takmičenju nastupilo je i 28 atletičara AK „Jasenica“ koji su uspeli da osvoje 18 medalja, sedam zlatnih, četiri srebrne i sedam bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili Bogdan Mitrović u dvoboju u konkurenciji AŠ „C“, deca rođena 2011. godine i mlađi, Nina Stajić u bacanju vorteksa za AŠ „B“ , Pavle Vujić u trci na 60 metara i skok u dalj za AŠ „B“, Maja Vićentijević u bacanju vorteksa za mlađe pionirke i Branko Basarić u bacanju vorteksa i u trci na 300 metara za mlađe pionire.

Srebrni su Milan Stevanović u trci na 60 met. i skok u udalj za AŠ „B“ , Pavle Mitrović u trci na 300 metara za AŠ „A“ i Maja Vićentijević u trci na 60 metara za mlađe pionirke, dok su se bronzanim medaljama okitili Nina Ćertić i Jovan Golubović u dvoboju za AŠ „C“, Radosavljević Filip u trci na 60 metara za AŠ „B“, Nemanja Stojanović u skoku u dalj za AŠ“B“, Mila Milosavljević u skoku udalj za mlađe pionirke, Mihajlo Mihailović u trci na 300 metara za AŠ „B“, Luka Đorđević u trci na 300 metara za mlađe pionire.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.