ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Такмичари АК „Јасеница“ освојили 18 медаља у Крагујевцу

У организацији АК „Раднички“ и Атлетског савеза Централне Србије у Крагујевцу је одржано 4. коло Летње лиге за атлетске школе и млађе пионире, уз учешће око 200 такмичара.

На овом такмичењу наступило је и 28 атлетичара АК „Јасеница“ који су успели да освоје 18 медаља, седам златних, четири сребрне и седам бронзаних.

Златне медаље су освојили Богдан Митровић у двобоју у конкуренцији АШ „Ц“, деца рођена 2011. године и млађи, Нина Стајић у бацању вортекса за АШ „Б“ , Павле Вујић у трци на 60 метара и скок у даљ за АШ „Б“, Маја Вићентијевић у бацању вортекса за млађе пионирке и Бранко Басарић у бацању вортекса и у трци на 300 метара за млађе пионире.

Сребрни су Милан Стевановић у трци на 60 мет. и скок у удаљ за АШ „Б“ , Павле Митровић у трци на 300 метара за АШ „А“ и Маја Вићентијевић у трци на 60 метара за млађе пионирке, док су се бронзаним медаљама окитили Нина Ћертић и Јован Голубовић у двобоју за АШ „Ц“, Радосављевић Филип у трци на 60 метара за АШ „Б“, Немања Стојановић у скоку у даљ за АШ“Б“, Мила Милосављевић у скоку удаљ за млађе пионирке, Михајло Михаиловић у трци на 300 метара за АШ „Б“, Лука Ђорђевић у трци на 300 метара за млађе пионире.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *