Takmičari AK „Jasenica“ osvojili 26 medalja na domaćem terenu

U organizaciji Atletskog saveza Centralne Srbije i AK „Jasenica“, na Gradskom stadionu u Smederevskoj Palanci održano je 3. kolo ovogodišnje Letnje lige uz učešće 17 klubova i preko 180 takmičara.

Za ekipu AK „Jasenica“ nastupilo je 40-ak takmičara koji su ostvarili veliki uspeh osvajanjem 26 medalja, 12 zlatnih, šest srebrnih i osam bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili Maja Vićentijević u discipliinama bacanje vorteksa i 60 metara za mlađe pionirke, Branko Basarić u disciplinama bacanje vorteksa i 300 metara, Nina Stajić u bacanju vorteksa za AŠ „B“, Dunja Budimir u disciplinama skok u dalj iz zone i 60 metara za AŠ „A“, Milan Stevanović u skoku u dalj iz zone za AŠ „B“, Milena Mihajlović u skoku u dalj za AŠ „B“, Iva Semenjuk na 60 metara za AŠ „A“, Pavle Vujić u disciplini 60 metara za AŠ „B“ i Bogdan Mitrović u dvoboju za AŠ „C“.

Srebrne medalje su osvojili Pavle Vujić u disciplini bacanje vorteksa za AŠ „B“, Iva Semenjuk u skoku u dalj za AŠ „A“, Mihajlo Mihailović u skoku u dalj iz zone za AŠ „B“, Luka Đorđević u skoku u dalj iz zone za mlađe pionire, Ema Stajić u skoku u dalj za mlađe pionirke i Pavle Mitrović na 300 metara za AŠ „A“.

Bronzane medalje su osvojili Marko Savić u bacanju vorteksa za AŠ „A“, Pavle Davidović na 60 metara za mlađe pionire, Mila Milosavljević na 60 metara za mlađe pionirke, Milena Mihailović na 60 metara za AŠ „B“, Filip Radosavljević na 60 metara za AŠ „A“, Milan Stevanović na 60 metara za AŠ „B“, Luka Đorđević na 300 metara u konkurenciji mlađih pionira i Nina Ćertić u dvoboju za AŠ „C“. 

Posle zvaničnog programa, održana je i promotivna mešovita trka štafeta 8h50 metara u kojoj je pobedila ekipa „Jasenica 2“.

Sledeće kolo Letnje lige će se održati u Kragujevcu 18. avgusta.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.