ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Такмичари АК „Јасеница“ освојили 26 медаља на домаћем терену

У организацији Атлетског савеза Централне Србије и АК „Јасеница“, на Градском стадиону у Смедеревској Паланци одржано је 3. коло овогодишње Летње лиге уз учешће 17 клубова и преко 180 такмичара.

За екипу АК „Јасеница“ наступило је 40-ак такмичара који су остварили велики успех освајањем 26 медаља, 12 златних, шест сребрних и осам бронзаних.

Златне медаље су освојили Маја Вићентијевић у дисциплиинама бацање вортекса и 60 метара за млађе пионирке, Бранко Басарић у дисциплинама бацање вортекса и 300 метара, Нина Стајић у бацању вортекса за АШ „Б“, Дуња Будимир у дисциплинама скок у даљ из зоне и 60 метара за АШ „А“, Милан Стевановић у скоку у даљ из зоне за АШ „Б“, Милена Михајловић у скоку у даљ за АШ „Б“, Ива Семенјук на 60 метара за АШ „А“, Павле Вујић у дисциплини 60 метара за АШ „Б“ и Богдан Митровић у двобоју за АШ „Ц“.

Сребрне медаље су освојили Павле Вујић у дисциплини бацање вортекса за АШ „Б“, Ива Семенјук у скоку у даљ за АШ „А“, Михајло Михаиловић у скоку у даљ из зоне за АШ „Б“, Лука Ђорђевић у скоку у даљ из зоне за млађе пионире, Ема Стајић у скоку у даљ за млађе пионирке и Павле Митровић на 300 метара за АШ „А“.

Бронзане медаље су освојили Марко Савић у бацању вортекса за АШ „А“, Павле Давидовић на 60 метара за млађе пионире, Мила Милосављевић на 60 метара за млађе пионирке, Милена Михаиловић на 60 метара за АШ „Б“, Филип Радосављевић на 60 метара за АШ „А“, Милан Стевановић на 60 метара за АШ „Б“, Лука Ђорђевић на 300 метара у конкуренцији млађих пионира и Нина Ћертић у двобоју за АШ „Ц“. 

После званичног програма, одржана је и промотивна мешовита трка штафета 8х50 метара у којој је победила екипа „Јасеница 2“.

Следеће коло Летње лиге ће се одржати у Крагујевцу 18. августа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *