U Smederevskoj Palanci održano Prvenstvo Srbije u dečijoj atletici

Na Gradskom stadionu u Smederevskoj Palanci održano je Prvenstvo Srbije u dečijoj atletici (ekipno), na kome je učestvovalo devet klubova sa oko 190 takmičara, u četiri kategorije.
U kategoriji 2011. godište prvo mesto osvojila je ekipa „Beogradskog atletskog kluba“, druga je „Vojvodina“ iz Novog Sada, treće mesto osvojio je „Partizan 45“ iz Beograda, četvrto „Sirmijum“ iz Sremske Mitrovice i peti su bili atletičari „Čačka“.


U kategoriji 2010. godište, prvo mesto je osvojila „Vojvodina“, drugo „Beogradski atletski klub“, treće domaća „Jasenica“, četvrto „Partizan 45“ i peto mesto „ES Atlekiks“ iz Sremskih Karlovaca.
U kategoriji 2009. godište, prvo mesto osvojila je ekipa „Vojvodine“, drugo „Mladost“ iz Zemuna, treće „Partizan 45“ i četvrto „Čačak“.
U kategoriji 2008. godište prvo mesto osvojila je ekipa „Vojvodine“, drugo „Beogradski atletski klub“, treće „Srem“, četvrto „Jasenica“ i peto „Partizan 45“.

Domaćin AK „Jasenica“, u saradnji sa Atletskim savezom Srbije, a uz pomoć Opštine Smederevska Palanka i sponzora, besprekorno je organizovao ovo takmičenje.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.