ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

У Смедеревској Паланци одржано Првенство Србије у дечијој атлетици

На Градском стадиону у Смедеревској Паланци одржано је Првенство Србије у дечијој атлетици (екипно), на коме је учествовало девет клубова са око 190 такмичара, у четири категорије.
У категорији 2011. годиште прво место освојила је екипа „Београдског атлетског клуба“, друга је „Војводина“ из Новог Сада, треће место освојио је „Партизан 45“ из Београда, четврто „Сирмијум“ из Сремске Митровице и пети су били атлетичари „Чачка“.


У категорији 2010. годиште, прво место је освојила „Војводина“, друго „Београдски атлетски клуб“, треће домаћа „Јасеница“, четврто „Партизан 45“ и пето место „ЕС Атлекикс“ из Сремских Карловаца.
У категорији 2009. годиште, прво место освојила је екипа „Војводине“, друго „Младост“ из Земуна, треће „Партизан 45“ и четврто „Чачак“.
У категорији 2008. годиште прво место освојила је екипа „Војводине“, друго „Београдски атлетски клуб“, треће „Срем“, четврто „Јасеница“ и пето „Партизан 45“.

Домаћин АК „Јасеница“, у сарадњи са Атлетским савезом Србије, а уз помоћ Општине Смедеревска Паланка и спонзора, беспрекорно је организовао ово такмичење.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *