ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

DIGITAL NEWS (приредио Лука Никола)

Самсунгов први округли smartwatch – Gear S2

llСамсунгов Gear S2 је кружног дизајна који је лако уклопити у сваки стил, са специјално креираним функцијама, које корисницима омогућавају да своја искуства употребе мобилних уређаја унапреде, прилагоде себи и учине још забавнијим.

Јединствено ротирајуће кућиште Gear S2 сата, заједно са тастерима “Home” за повратак на почетни приказ и “Back” за повратак један корак уназад, обезбеђује корисницима бржи и прецизнији приступ обавештењима и апликацијама.

Сат је дебљине само 11,4 милиметра, са кружним екраном од 1,2 инча и резолуцијом од 302 ppi (360 x 360 пиксела) на коме се апликације новог Tizen OS-a виде невероватно јасно, са процесором са два језгра од 1 Ghz и са батеријом која може да издржи 2-3 дана и бежичним пуњачем.

Smartwatch је представљен у две различите варијанте, Gear S2 и Gear S2 класик. Gear S2 класик намењен је корисницима који више воле класичан дизајн ручног сата, у елегантној црној боји са одговарајућом наруквицом од праве коже. Gear S2 идеалан је за оне који су стално у покрету, а који преферирају минималистички и модерни дизајн.

Корисници могу да остану у вези са свима са нотификацијама које су јасне на први поглед, а које им јављају да треба да провере календар или вести, а чак могу да пошаљу и важне СМС поруке директно са свог ручног зглоба. Корисници могу да изаберу Gear S2 са могућношћу повезивања на 3G, који доноси прву е-СИМ картицу икада виђену са могућношћу контроле гласом, како би могли да заврше кратке задатке без потребе да стално имају свој телефон уз себе.

Сат Вам омогућава много тога, поред мноштва апликација на располагању су и опције праћења Ваше физичке активности, као и NFC технологија која омогућава плаћање директно преко уређаја без потребе за ношењем новчаника.

Цена је између 350‎ и 400‎ евра, док је Gear S2 класик скупљи.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *