Samsungov prvi okrugli smartwatch – Gear S2

llSamsungov Gear S2 je kružnog dizajna koji je lako uklopiti u svaki stil, sa specijalno kreiranim funkcijama, koje korisnicima omogućavaju da svoja iskustva upotrebe mobilnih uređaja unaprede, prilagode sebi i učine još zabavnijim.

Jedinstveno rotirajuće kućište Gear S2 sata, zajedno sa tasterima “Home” za povratak na početni prikaz i “Back” za povratak jedan korak unazad, obezbeđuje korisnicima brži i precizniji pristup obaveštenjima i aplikacijama.

Sat je debljine samo 11,4 milimetra, sa kružnim ekranom od 1,2 inča i rezolucijom od 302 ppi (360 x 360 piksela) na kome se aplikacije novog Tizen OS-a vide neverovatno jasno, sa procesorom sa dva jezgra od 1 Ghz i sa baterijom koja može da izdrži 2-3 dana i bežičnim punjačem.

Smartwatch je predstavljen u dve različite varijante, Gear S2 i Gear S2 klasik. Gear S2 klasik namenjen je korisnicima koji više vole klasičan dizajn ručnog sata, u elegantnoj crnoj boji sa odgovarajućom narukvicom od prave kože. Gear S2 idealan je za one koji su stalno u pokretu, a koji preferiraju minimalistički i moderni dizajn.

Korisnici mogu da ostanu u vezi sa svima sa notifikacijama koje su jasne na prvi pogled, a koje im javljaju da treba da provere kalendar ili vesti, a čak mogu da pošalju i važne SMS poruke direktno sa svog ručnog zgloba. Korisnici mogu da izaberu Gear S2 sa mogućnošću povezivanja na 3G, koji donosi prvu e-SIM karticu ikada viđenu sa mogućnošću kontrole glasom, kako bi mogli da završe kratke zadatke bez potrebe da stalno imaju svoj telefon uz sebe.

Sat Vam omogućava mnogo toga, pored mnoštva aplikacija na raspolaganju su i opcije praćenja Vaše fizičke aktivnosti, kao i NFC tehnologija koja omogućava plaćanje direktno preko uređaja bez potrebe za nošenjem novčanika.

Cena je između 350‎ i 400‎ evra, dok je Gear S2 klasik skuplji.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.