Predsednik opštine u jutarnjem programu TV „Jasenica“: DANJU ĆE BITI VODE – ISKLJUČENJA OD 22-05

IMG_9929Predsednik Opštine Smederevska Palanka, Petar Milić, gostujući u Jutarnjem programu TV „Jasenica“, rekao je da je na vanrednoj sednici Skupštine opštine usvojena odluka o minimumu procesa rada u JKP „Vodovod“.

Na pitanje šta minimum procesa rada znači i kakav režim u vodosnabdevanju to donosi građanima, on je odgovorio da situacija nije nimalo jednostavna i da postoji niz faktora koji otežavaju već teško stanje u tom javnom preduzeću.

Milić kaže da donošenje odluke o minimumu procesa rada znači da je određen minimalan broj zaposlenih u „Vodovodu“ koji i tokom štrajka moraju da budu na svojim radnim mestima i obavljaju radne zadatke, a to je 30 odsto od ukupnog broja zaposlenih.

Po odluci o minimumu procesa rada trebalo da ostane isti onakav kakav je bio u trenutku kada je štrajk počeo, što podrazumeva samo noćne restrikcije od 22-05 časova.

Međutim, zbog pucanja cevi, isključenja struje u Upravnoj zgradi JKP „Vodovod“, curenja na potisnom vodu i sličnim stvarima koje su posledica dotrajalosti vodovodne mreže moguća su i dodatna isključenja vode.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.