ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Председник општине у јутарњем програму ТВ „Јасеница“: ДАЊУ ЋЕ БИТИ ВОДЕ – ИСКЉУЧЕЊА ОД 22-05

IMG_9929Председник Општине Смедеревска Паланка, Петар Милић, гостујући у Јутарњем програму ТВ „Јасеница“, рекао је да је на ванредној седници Скупштине општине усвојена одлука о минимуму процеса рада у ЈКП „Водовод“.

На питање шта минимум процеса рада значи и какав режим у водоснабдевању то доноси грађанима, он је одговорио да ситуација није нимало једноставна и да постоји низ фактора који отежавају већ тешко стање у том јавном предузећу.

Милић каже да доношење одлуке о минимуму процеса рада значи да је одређен минималан број запослених у „Водоводу“ који и током штрајка морају да буду на својим радним местима и обављају радне задатке, а то је 30 одсто од укупног броја запослених.

По одлуци о минимуму процеса рада требало да остане исти онакав какав је био у тренутку када је штрајк почео, што подразумева само ноћне рестрикције од 22-05 часова.

Међутим, због пуцања цеви, искључења струје у Управној згради ЈКП „Водовод“, цурења на потисном воду и сличним стварима које су последица дотрајалости водоводне мреже могућа су и додатна искључења воде.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *