Batinaši iz Beograda prvo delili letke protiv vlasti DS-DSS u Velikoj Plani, a zatim demolirali kafić i nekoliko automobila

 

617218_flajer_ffGrupa momaka napala je sinoć u Velikoj Plani goste kafića koji su se pobunili da im ne stavljaju flajere protiv lokalne vlasti DS-DSS na automobile.

Batinaši, njih oko dvadesetak, došli su kombijem beogradskih registarskih tablica, kaže za „Blic“ izvor iz Velike Plane, očevidac događaja.

Pre dolaska u centar grada, oni su po selima oko Velike Plane lepili letke i flajere koji podsećaju na umrlice i na kojima je lik predsednika Opštine Dejana Šuklića. Na jednom od flajera je i natpis crvenim slovima „nastaviće se“.

„Kada su došli do kafića gde je sedela grupa lokalnih momaka počeli su da stavljaju te letke na automobile. Gosti kafića su im rekli da ne stavljaju i ne lepe flajere na njihova kola, a onda je usledio napad. Momka koji im je prvi prišao sa tom molbom jedan od batinaša poprskao je sprejom i tada je krenula tuča. Batinaši su imali štangle“, navodi izvor.

Batinaši su demolirali kafić i nekoliko automobila u blizini.

Na licu mesta se pojavila i policija koja je batinaše privela, ali i pustila posle nekoliko sati. Kako saznaje „Blic“, oni su u policiji izjavili da su „pripadnici nevladine organizacije“.

 

(Izvor: Blic)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.