ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Батинаши из Београда прво делили летке против власти ДС-ДСС у Великој Плани, а затим демолирали кафић и неколико аутомобила

 

617218_flajer_ffГрупа момака напала је синоћ у Великој Плани госте кафића који су се побунили да им не стављају флајере против локалне власти ДС-ДСС на аутомобиле.

Батинаши, њих око двадесетак, дошли су комбијем београдских регистарских таблица, каже за „Блиц“ извор из Велике Плане, очевидац догађаја.

Пре доласка у центар града, они су по селима око Велике Плане лепили летке и флајере који подсећају на умрлице и на којима је лик председника Општине Дејана Шуклића. На једном од флајера је и натпис црвеним словима „наставиће се“.

„Када су дошли до кафића где је седела група локалних момака почели су да стављају те летке на аутомобиле. Гости кафића су им рекли да не стављају и не лепе флајере на њихова кола, а онда је уследио напад. Момка који им је први пришао са том молбом један од батинаша попрскао је спрејом и тада је кренула туча. Батинаши су имали штангле“, наводи извор.

Батинаши су демолирали кафић и неколико аутомобила у близини.

На лицу места се појавила и полиција која је батинаше привела, али и пустила после неколико сати. Како сазнаје „Блиц“, они су у полицији изјавили да су „припадници невладине организације“.

 

(Извор: Блиц)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *