Problematika vodosnabdevanja

14716349_317972271914528_241274570005683936_nVidim da veoma mali broj ljudi razume problematiku vodosnabdevanja u Prljankovilu, pa je red da malo i pojasnim.

1) Svako ko izgovori da je problem u Trnovču – LAŽE! …iz niskih političkih pobuda i pravi maglu broj 1.

2) Svako ko pomisli da će završetkom „Fabrike vode“ biti povećana količina, tj. ukupan proizvodni kapacitet iz Trnovča, takođe – LAŽE! …imaćemo samo čistiju vodu i spiranjem mulja iz cevovoda biće omogućen veći protok, ali to ne uvećava količinu (magla br.2). Kada kroz filter sipaš litar vode, dobiješ čistijih litar vode, a ne 2 litra.

3) Palanački #otrovod, nema nikakve veze sa restrikcijama, niti ko zavrće ventile građanima, čak i zbog štrajka. Predsednik opštine je to javno PRIZNAO i na TV Jasenica, ali isto tako dopušta svojim #naPRDnim BOTićima da prodaju maglu br.3, tj. da krive one koji su najmanje krivi za neSNSposobnost svojih stranačkih kadrova, da razumeju problematiku prve dve magle, ali ima i još…

4) U sve ovo se nakon imenovanja uključuje peder-ministarka Ana Brnabić i zatiče na svom stolu pismo radnika #otrovoda, koje je pogađa, te rešava da se uključi u sve i informiše preko tupave #naPRDnjačke centrale. Maglu br.4, toj istoj tupavoj #naPRDnjačkoj centrali prodaju lokalni #naPRDnjaci iz Prljankovila, a koja se sastoji u tome da mi uopšte nismo ni vezani na regionalni vodovod (tako Brnabićka kasnije naziva vodovodnu mrežu Trnovče-V.Plana-Prljankovil)!? Po njoj ne smeju da nas vežu tamo „neki“, jer imamo prevelike gubitke, a mi već DECENIJAMA vezani na tu istu vodovodnu mrežu!? Zašto lokalni #naPRDnjaci obmanjuju ministarku? Jednostavno: očekuju uposlenje svojih stranačkih kadrova na rekonstrukciji vodovodne mreže, kao i u Fabrici vode.

5) Malo sam se podsećao i gledao neke izjave Kenana. Uvek je pominjući fabriku vode isticao povećanje količine PIJAĆE vode. Tupavi #naPRDnjaci su takođe sve to slušali, ali izgleda da nisu čuli ovo „pijaće“ i preveli to na ukupnu količinu vode. Malo ih je osvestio kvar 3 pumpe, zbog kojih imamo dnevne restrikcije, pa su tek onda krenuli putem Trnovča, da malo sve dodatno ispitaju. Na pumpe su u međuvremenu zaboravili, iako je ceh samo 175.000din. i tako da zbog njihove zaboravnosti, trpi čitava opština. U svemu tome raskrinkao ih je njihov član stranke, tj. direktor koga su oni postavili, koji iako je vernik te opskurno-demagoške ideologije, sunitsko-fundamnetalističkog tipa, nije želeo više da laže i baš to i napomenuo u svom JAVNOM nastupu. Sada javnosti prodaju maglu br.5, tj. kako im je sve to sumnjivo, jer se ranije nije dešavalo, da se direktori odmetnu od osnivača, tako da će ići na diskreditaciju direktora.

ŽELITE LI JOŠ ILI VAM JE VEĆ MUKA?

 

(Preuzeto: Ataman Zaglibljanski)

You may also like...

1 Response

  1. Kukuuu kaže:

    Vaaau, koji stručnjak, pa to nigde nema! Da ne pričam o sramoti da Palanačke novine spadnu na preuzimanje tekstova nekog dokonog, politički ostrašćenog, Atamana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *