ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Проблематика водоснабдевања

14716349_317972271914528_241274570005683936_nВидим да веома мали број људи разуме проблематику водоснабдевања у Прљанковилу, па је ред да мало и појасним.

1) Свако ко изговори да је проблем у Трновчу – ЛАЖЕ! …из ниских политичких побуда и прави маглу број 1.

2) Свако ко помисли да ће завршетком „Фабрике воде“ бити повећана количина, тј. укупан производни капацитет из Трновча, такође – ЛАЖЕ! …имаћемо само чистију воду и спирањем муља из цевовода биће омогућен већи проток, али то не увећава количину (магла бр.2). Када кроз филтер сипаш литар воде, добијеш чистијих литар воде, а не 2 литра.

3) Паланачки #отровод, нема никакве везе са рестрикцијама, нити ко заврће вентиле грађанима, чак и због штрајка. Председник општине је то јавно ПРИЗНАО и на ТВ Јасеница, али исто тако допушта својим #наПРДним БОТићима да продају маглу бр.3, тј. да криве оне који су најмање криви за неСНСпособност својих страначких кадрова, да разумеју проблематику прве две магле, али има и још…

4) У све ово се након именовања укључује педер-министарка Ана Брнабић и затиче на свом столу писмо радника #отровода, које је погађа, те решава да се укључи у све и информише преко тупаве #наПРДњачке централе. Маглу бр.4, тој истој тупавој #наПРДњачкој централи продају локални #наПРДњаци из Прљанковила, а која се састоји у томе да ми уопште нисмо ни везани на регионални водовод (тако Брнабићка касније назива водоводну мрежу Трновче-В.Плана-Прљанковил)!? По њој не смеју да нас вежу тамо „неки“, јер имамо превелике губитке, а ми већ ДЕЦЕНИЈАМА везани на ту исту водоводну мрежу!? Зашто локални #наПРДњаци обмањују министарку? Једноставно: очекују упослење својих страначких кадрова на реконструкцији водоводне мреже, као и у Фабрици воде.

5) Мало сам се подсећао и гледао неке изјаве Кенана. Увек је помињући фабрику воде истицао повећање количине ПИЈАЋЕ воде. Тупави #наПРДњаци су такође све то слушали, али изгледа да нису чули ово „пијаће“ и превели то на укупну количину воде. Мало их је освестио квар 3 пумпе, због којих имамо дневне рестрикције, па су тек онда кренули путем Трновча, да мало све додатно испитају. На пумпе су у међувремену заборавили, иако је цех само 175.000дин. и тако да због њихове заборавности, трпи читава општина. У свему томе раскринкао их је њихов члан странке, тј. директор кога су они поставили, који иако је верник те опскурно-демагошке идеологије, сунитско-фундамнеталистичког типа, није желео више да лаже и баш то и напоменуо у свом ЈАВНОМ наступу. Сада јавности продају маглу бр.5, тј. како им је све то сумњиво, јер се раније није дешавало, да се директори одметну од оснивача, тако да ће ићи на дискредитацију директора.

ЖЕЛИТЕ ЛИ ЈОШ ИЛИ ВАМ ЈЕ ВЕЋ МУКА?

 

(Преузето: Атаман Заглибљански)

One thought on “Проблематика водоснабдевања

  • Kukuuu

    Vaaau, koji stručnjak, pa to nigde nema! Da ne pričam o sramoti da Palanačke novine spadnu na preuzimanje tekstova nekog dokonog, politički ostrašćenog, Atamana.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *