ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Адвокатска комора Србије: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

310233_1Адвокатска комора Србије обавештава јавност да је у току припрема састанка између представника Адвокатске коморе Србије и адвокатских комора у саставу АК Србије, међународних адвокатских организација и представника Владе Србије. Предлог за састанак између председника Владе Србије Александра Вучића, министра правде Николе Селаковића, председника ЦЦБЕ Алда Булгарелија, председника ИБА Мајкла Рејнолдса, председника УИА Мигела Лоиназа, председника АК Србије Драгољуба Ђорђевића и председника адвокатских комора у саставу АК Србије, упућен је званичним дописом и предложен је термин 10. децембра 2014. године.

У вези организације овог састанка и начина решавања проблема адвокатуре у Србији у сталном су контакту председник АК Србије Драгољуб Ђорђевић и министар Никола Селаковић, како је министар и изјавио у медијима.

О овим контактима Драгољуб Ђорђевић редовно обавештава и све председнике адвокатских комора у саставу АК Србије, а детаљан извештај ће поднети на седници Управног одбора АК Србије у понедељак, 8. децембра 2014. године.

 

ПРЕДСЕДНИК АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

 

Драгољуб Ђорђевић, адвокат

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *