Advokatska komora Srbije: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

310233_1Advokatska komora Srbije obaveštava javnost da je u toku priprema sastanka između predstavnika Advokatske komore Srbije i advokatskih komora u sastavu AK Srbije, međunarodnih advokatskih organizacija i predstavnika Vlade Srbije. Predlog za sastanak između predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, ministra pravde Nikole Selakovića, predsednika CCBE Alda Bulgarelija, predsednika IBA Majkla Rejnoldsa, predsednika UIA Migela Loinaza, predsednika AK Srbije Dragoljuba Đorđevića i predsednika advokatskih komora u sastavu AK Srbije, upućen je zvaničnim dopisom i predložen je termin 10. decembra 2014. godine.

U vezi organizacije ovog sastanka i načina rešavanja problema advokature u Srbiji u stalnom su kontaktu predsednik AK Srbije Dragoljub Đorđević i ministar Nikola Selaković, kako je ministar i izjavio u medijima.

O ovim kontaktima Dragoljub Đorđević redovno obaveštava i sve predsednike advokatskih komora u sastavu AK Srbije, a detaljan izveštaj će podneti na sednici Upravnog odbora AK Srbije u ponedeljak, 8. decembra 2014. godine.

 

PREDSEDNIK ADVOKATSKE KOMORE SRBIJE

 

Dragoljub Đorđević, advokat

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.