ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Донација грађана Кусатка амбуланти Дома здравља

Амбуланта Дома здравља у Кусатку добила је значајну донацију од грађана МЗ „Кусадак“ у виду опреме за рачунаре, два штампача и читача докумената.

У просторијама ове амбуланте поклон је запосленима уручио, заједно са мештанима месне заједнице у којој живи, председник Општине Топлица Пинторовић.

-Ово није први пут да се грађани Кусатка сами организују и обезбеде донацију овој амбуланти, а свакако да није ни последњи. Ово ће олакшати рад запосленима у амбуланти и омогућити брже пружање услуга пацијентима – нагласио је Пинторовић.

На вредном поклону захвалила се и директорка Дома здравља Ивана Ђурђевић Старовић која је истакла значајну улогу грађана Кусатка и у претходном периоду када је било сличних акција.

-Кусачани су и овога пута показали своју хуманост, знајући да је Дом здравља у тешкој ситуацији. Грађани су пре пар година урадили адаптацију комплетног објекта, а и ова донација је потврда њихове жеље да амбуланта буде што боље опремљена. Надам се да ће оваквих акција бити и у осталим месним заједницама – рекла је Ивана Ђурђевић Старовић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *