ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Капитен „Звезде“ Ненад Милијаш посетио нашег суграђанина Милоша Старчевића који се, после напада хулигана, још увек налази у Клиничком центру „Војводина“

imageКапитен „Црвене звезде“ Ненад Милијаш је у Клиничком центру „Војводина“ у Новом Саду посетио повређеног навијача Црвене звезде, нашег суграђанина Милоша Старчевића, који се још увек опоравља после напада хулигана.

Да подсетимо, Милош је повређен после утакмице Црвена звезда – Доњи Срем, која је одиграна у суботу, 22. марта, у Новом Саду, кад су њега и још тројицу навијача напали непознати хулигани. Лекари у Новом Саду су му спасили живот после тешких повреда које је задобио.

-Моја посета у име ФК „Црвена звезда“ је само мали допринос опоравку човека који је дошао из Смедеревске Паланке у Нови Сад да гледа своју Звезду и који је ни крив ни дужан замало лишен живота. Упознао сам се са Милошем и очекујемо га на Маракани чим за то добије дозволу лекара. Надам се да ће све бити у најбољем реду и да ће се до краја опоравити. Ради се о сјајном човеку који је годинама био директор Културног центра у Смедеревској Паланци и који „Звезду“ гледа од рођења – истакао је Ненад Милијаш.

Милош се приликом посете распитивао кад Звезда игра следећи меч код куће како би дошао и заузео своје место на Западној трибини. Карту ће му обезбедити управо Ненад Милијаш, уз дрес који је већ добио.

ФК „Црвена звезда“ жели Милошу Старчевићу брз и потпун опоравак и нада се да оваквих догађаја више неће бити.

Овим жељама се још једном придружује и редакција „Паланачких“, као и огроман број грађана који су својим порукама упућеним преко нашег сајта, све ово време бодрили Милоша.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *