Kapiten „Zvezde“ Nenad Milijaš posetio našeg sugrađanina Miloša Starčevića koji se, posle napada huligana, još uvek nalazi u Kliničkom centru „Vojvodina“

imageKapiten „Crvene zvezde“ Nenad Milijaš je u Kliničkom centru „Vojvodina“ u Novom Sadu posetio povređenog navijača Crvene zvezde, našeg sugrađanina Miloša Starčevića, koji se još uvek oporavlja posle napada huligana.

Da podsetimo, Miloš je povređen posle utakmice Crvena zvezda – Donji Srem, koja je odigrana u subotu, 22. marta, u Novom Sadu, kad su njega i još trojicu navijača napali nepoznati huligani. Lekari u Novom Sadu su mu spasili život posle teških povreda koje je zadobio.

-Moja poseta u ime FK „Crvena zvezda“ je samo mali doprinos oporavku čoveka koji je došao iz Smederevske Palanke u Novi Sad da gleda svoju Zvezdu i koji je ni kriv ni dužan zamalo lišen života. Upoznao sam se sa Milošem i očekujemo ga na Marakani čim za to dobije dozvolu lekara. Nadam se da će sve biti u najboljem redu i da će se do kraja oporaviti. Radi se o sjajnom čoveku koji je godinama bio direktor Kulturnog centra u Smederevskoj Palanci i koji „Zvezdu“ gleda od rođenja – istakao je Nenad Milijaš.

Miloš se prilikom posete raspitivao kad Zvezda igra sledeći meč kod kuće kako bi došao i zauzeo svoje mesto na Zapadnoj tribini. Kartu će mu obezbediti upravo Nenad Milijaš, uz dres koji je već dobio.

FK „Crvena zvezda“ želi Milošu Starčeviću brz i potpun oporavak i nada se da ovakvih događaja više neće biti.

Ovim željama se još jednom pridružuje i redakcija „Palanačkih“, kao i ogroman broj građana koji su svojim porukama upućenim preko našeg sajta, sve ovo vreme bodrili Miloša.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.