ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Министарство државне управе и локалне самоуправе доделило 29 милиона за реконструкцију кухиње у ПУ „Чика Јова Змај“

Министарство државне управе и локалне самоуправе доделило је новац Општини Смедеревска Паланка за пројекат „Инвестиционо одржавање кухиње вртића Плави чуперак“.

Овим пројектом обухваћена је комплетна реконструкција централне кухиње, вешераја и пекаре у ПУ „Чика Јова Змај“. Укупна вредност пројекта је 44.608.439,00 динара. Средства која додељује министарство износе 29.000.000 динара, а остала средства предвиђена су буџетом локалне самоуправе.

-Ово је један од највећих пројеката који ће бити реализован у Предшколској установи у последњих двадесет пет година – рекао је председник Општине, Никола Вучен. – Овим ћемо решити један од највећих проблема који прате рад ове установе. Пројекат подразумева комплетну реконструкцију објекта централне кухиње, вешераја и пекаре, грађевинске радове, као и опремање централне кухиње уређајима и апаратима за припремање хране. Имаћемо једну од најсавремених кухиња у Србији која ће бити опремљена најсавременијим апаратима и технологијом за спремање оброка за децу са целе територије наше Општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *