Nova akcija Udruženja roditelja „Svi do 23“: RAZMENA SLIČICA FUDBALERA UČESNIKA SVETSKOG FUDBALSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

bgd slicice-razmena-bU organizaciji Grupe građana „Svi do 23“ ispred bivše Robne kuće „Uzor“ organizovana je razmena sličica fudbalera učesnika svetskog fudbalskog prvenstva koje će se održati u Brazilu.

Prema rečima Nikole Nikolića iz Udruženje roditelja „Svi do 23“, koji je i pokretač svih ovih akcija, razmena sličica  će se obavljati svake subote na ovom mestu u vremenu od 9,30 do 11,30 časova.

-Svake subote od 9,30 do 11,30 organizujemo razmenu sličica fudbalera, i to na opšte zadovoljstvo i dece i njihovih roditelja. Akcija se završava kada počne svetsko prvenstvo u Brazilu i do tada ćemo, nadam se, svi imati pune albume. Koristim priliku i da najavim naš novi skup u Velikoj sali Skupštine opštine, 9. aprila kada nastavljamo akciju za zdraviji život naše dece i razvijanje njihovih zdravijih navika. Kao što je poznato poenta ove naše akcije je da mladi ne izlaze vikendom u grad u 23 časa, već da se tada vraćaju kući. Svaki početak je težak, ali mi se nadamo da ćemo na ovaj način uspeti da skrenemo pažnju javnosti i institucija na ovaj problem i da ga onda zajedno rešavamo – rekao je Nikolić.

5913628

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.