ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Нова акција Удружења родитеља „Сви до 23“: РАЗМЕНА СЛИЧИЦА ФУДБАЛЕРА УЧЕСНИКА СВЕТСКОГ ФУДБАЛСКОГ ПРВЕНСТВА У БРАЗИЛУ

bgd slicice-razmena-bУ организацији Групе грађана „Сви до 23“ испред бивше Робне куће „Узор“ организована је размена сличица фудбалера учесника светског фудбалског првенства које ће се одржати у Бразилу.

Према речима Николе Николића из Удружење родитеља „Сви до 23“, који је и покретач свих ових акција, размена сличица  ће се обављати сваке суботе на овом месту у времену од 9,30 до 11,30 часова.

-Сваке суботе од 9,30 до 11,30 организујемо размену сличица фудбалера, и то на опште задовољство и деце и њихових родитеља. Акција се завршава када почне светско првенство у Бразилу и до тада ћемо, надам се, сви имати пуне албуме. Користим прилику и да најавим наш нови скуп у Великој сали Скупштине општине, 9. априла када настављамо акцију за здравији живот наше деце и развијање њихових здравијих навика. Као што је познато поента ове наше акције је да млади не излазе викендом у град у 23 часа, већ да се тада враћају кући. Сваки почетак је тежак, али ми се надамо да ћемо на овај начин успети да скренемо пажњу јавности и институција на овај проблем и да га онда заједно решавамо – рекао је Николић.

5913628

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *