Novi ciklus kurseva u Institutu „Goša“: OBUKE IZ OBLASTI ISPITIVANJA ZAVARENIH SPOJEVA BEZ RAZARANJA

Fabrika GosaU Institutu „Goša“ u Beogradu, u toku su intenzivne pripreme za otpočinjanje kurseva za vizuelnu i penetrantsku kontrolu zavarenih spojeva, a njihova realizacija očekuje se u drugoj polovini aprila meseca. Kursevi se izvode u saradnji sa partnerima iz Slovačke – CECH ZVÁRAČSKÝCH ODBORNÍKOV iz Trnave, koji će vršiti sertifikaciju.

Kurs za vizuelnu kontrolu zavarenih spojeva (Level I i II) u skladu je sa standardom EN ISO 9712:2012. Kurs će se održavati u prostorijama Instituta „Goša“ u Beogradu, Milana Rakića 35, i traje pet dana u periodu od 14. – 18. aprila 2015. Polaganje će se izvršiti u prvoj polovini maja meseca.

Kurs za penetrantsku kontrolu zavarenih spojeva (Level I i II) u skladu je sa standardom EN ISO 9712:2012. Kurs se takođe održava u prostorijama Instituta „Goša“ u Beogradu i traje tri dana u periodu od 20. – 22. aprila 2015. Polaganje će se izvršiti u prvoj polovini maja 2015.

U Institutu „Goša“ očekuju povećan broj kandidata, imajući u vidu interesovanje za predhodne kurseve iz ove oblasti, te je na veći broj adresa upućen poziv poslovnim partnerima i pojedincima.

 

Zorica Matić

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.