ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Новогодишња честитка председника Општине Николе Вучена: ПОСТИГНУТИ РЕЗУЛТАТИ НАС ОБАВЕЗУЈУ

У протеклих дванаест месеци успели смо да радом и делима створимо услове за лепшу будућност наше деце и младих: смањили смо незапосленост, реконструисали километре регионалних и локалних путева, адаптирали вртиће за децу, изградили нову кухињу у Предшколској установи и умањили цену боравка деце у вртићима; адаптирали школе и предшколске установе и започели изградњу нове школе у Голобоку, доделили награде најбољим ученицима и студентима. 

У години за нама смо за свако прворођено дете у породици издвајали по 120.000 динара, што је већ дало очигледне резултате. Све ово учинили смо заједно, доказујући да јединствени и сложни можемо да се изборимо и са великим невољама и искушењима.

Постигнути резултати током протекле, обавезују нас да у новој, 2022. години, заједничким снагама, остваримо значајно повећање животног стандарда, свих житеља наше општине.
Уверен сам да време које долази доноси нову енергију и отвара мноштво нових могућности, које ћемо да искористимо у циљу напретка и развоја овог нашег места.

Желим вам срећну и успешну наступајућу 2022. годину, да у добром расположењу са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике.

Уз добро здравље, нека нам Божић и Нова година донесу радост, личну и породичну срећу, пословни успех и задовољство у раду, мудрост и слогу.
Живели!

One thought on “Новогодишња честитка председника Општине Николе Вучена: ПОСТИГНУТИ РЕЗУЛТАТИ НАС ОБАВЕЗУЈУ

  • Предраг Радосављевић

    Није реконструисан ни направљен нови пут Смедеревска Паланка – Крњево (Савановац).
    Најављено још 2019. године.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *