Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Nikole Vučena: POSTIGNUTI REZULTATI NAS OBAVEZUJU

U proteklih dvanaest meseci uspeli smo da radom i delima stvorimo uslove za lepšu budućnost naše dece i mladih: smanjili smo nezaposlenost, rekonstruisali kilometre regionalnih i lokalnih puteva, adaptirali vrtiće za decu, izgradili novu kuhinju u Predškolskoj ustanovi i umanjili cenu boravka dece u vrtićima; adaptirali škole i predškolske ustanove i započeli izgradnju nove škole u Goloboku, dodelili nagrade najboljim učenicima i studentima. 

U godini za nama smo za svako prvorođeno dete u porodici izdvajali po 120.000 dinara, što je već dalo očigledne rezultate. Sve ovo učinili smo zajedno, dokazujući da jedinstveni i složni možemo da se izborimo i sa velikim nevoljama i iskušenjima.

Postignuti rezultati tokom protekle, obavezuju nas da u novoj, 2022. godini, zajedničkim snagama, ostvarimo značajno povećanje životnog standarda, svih žitelja naše opštine.
Uveren sam da vreme koje dolazi donosi novu energiju i otvara mnoštvo novih mogućnosti, koje ćemo da iskoristimo u cilju napretka i razvoja ovog našeg mesta.

Želim vam srećnu i uspešnu nastupajuću 2022. godinu, da u dobrom raspoloženju sa najdražima provedete novogodišnje i božićne praznike.

Uz dobro zdravlje, neka nam Božić i Nova godina donesu radost, ličnu i porodičnu sreću, poslovni uspeh i zadovoljstvo u radu, mudrost i slogu.
Živeli!

You may also like...

1 Response

  1. Predrag Radosavljević kaže:

    Nije rekonstruisan ni napravljen novi put Smederevska Palanka – Krnjevo (Savanovac).
    Najavljeno još 2019. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.